Азис и Малина омайват клуба – снимки

Азисчерешката на тортата в The Cotton Club

 

Фолк-дивата Малина се включи към купона с няколко импровизирани изпълнения в дует с Азис и взривиха публиката

С концерт, зареден със силен емоционален заряд и неудържима еуфория, премина гостуването на краля на фолка Азис в хитовия The Cotton Club в Студентски град.

Викан на бис неколкократно, костинбродският славей направи зрелищно шоу и изпя най-големите си хитове за последната година, включени в новия му албум “Гадна порода”.

Повече от 700 души, дошли да се забавляват с “ледената кралица”, станаха свидетели на горещи сцени, изпълнени с еротика и провокация, типично в стила на звездата, обичаща да е в светлините на прожекторите и да скандализира масите.

Ефектният доскорошен блондин, който този път блесна пред публиката в диско клин, изрязан потник и черни маркови боти, обшити с огромни капси, премина като хала през хитовото заведение и остави без дъх верните си почитатели, припяващи над час заедно с него любимите си парчета.

Изненада за публиката бе появата на фолк-дивата Малина, с която Азис го свързва 11-годишно приятелство и множество суперуспешни дуети. Тандемът изригна мощно на сцената с импровизираните си изпълнения на парчетата “Най-солено” и “Ситуация”, след което фолк-фурията продължи да пълни душата на своите фенове с вечните си песни „Дай ми лед”, „Едно ми”, „Подлудяваш ме” и “Гадна порода”.

Черешката на тортата Азис запази за финал, представяйки на живо за феновете в The Cotton Club най-новия си мегахит “Хоп”.

Самият изпълнител разкри, че историята на горещото видео, което ще се завърти в ТВ ефира до броени дни, ще се развива в….мъжка руска баня! Оставаме в очакване на новата провокация от Азис.