Азис като Янка Рупкина в Като две капки вода 20.04.2015 + видео

Янка Рупкина лишава АЗИС от сценични провокации

Жана разиграва етюди като сладникава американка за образа на Тейлър Суифт в „Като две капки вода“

За първи път в кариерата си провокативният поп-фолк изпълнител АЗИС ще трябва да се лиши от сценичния си колорит. Причината е предстоящото преобразяване в „Като две капки вода“ в легендарната народна певица Янка Рупкина, която има семпло поведение, компенсирано с божествен глас. „Васко има късмет, че не само притежава вокални данни, но и присъщата му орнаментика може лесно да се превърне в народно пеене. За сметка на това образът е на другия полюс от АЗИС – няма да има танци, ефектни костюми или каквито и да било провокации.“, коментират специалистите от шоуто, които смятат, че артистизмът на АЗИС ще бъде поставен пред сериозно изпитание.

Жана, която не крие любовта си към рок музиката, ще трябва да премине от образа на Милена в амплоато на американска колежанка. За да влезе успешно в стилистиката на Тейлър Суифт, по време на репетициите червенокосата изпълнителка импровизира образа на мажоретка, както и „муцунките и цупенията, характерни за захаросаните момичета“.

Дуетът-повелител на женските сърца през 90-те – Modern Talking, ще открие вечерта на новите преобразявания. Зад образите на Дитер Болен и Томас Андерс ще бъдат скрити любими водещи от телевизионния ефир, а един от тях ще се озове на съдийската маса наред с Магърдич, Хилда и Фънки.

Ще се справи ли АЗИС с образа на Янка Рупкина без своя характерен почерк? Кои са гост-звездите, преобразени в Modern Talking и кой ще заеме четвъртото място в журито? – ще разберете на 20 април, понеделник вечер, от 20:00ч. по НОВА.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Криско: Влязох в „Като две капки вода”, за да покажа реалната си същност

„Съгласих се да участвам в „Като две капки вода”, защото исках да покажа реалната ми същност. Едно лице, което хората не са виждали, тъй като си създават някакво мнение от образа Криско. Криско също е едно мое превъплъщение.” Това разкри известният рапър при гостуването си в предаването „Дикоff”.

„Исках да преживея нещо ново. Нови емоции. Мисля, че това шоу е перфектното място и се случи в перфектния момент. Много отдавна не ми се е случвало толкова готино нещо – да изпитвам толкова позитивни емоции. Не съм работил с толкова професионален и позитивен екип”, разказа Криско за емоциите си в „Като две капки вода”.

Тази седмица Криско и Ненчо Балабанов ще снимат клип към новото си съвместно парче, което ще представят на финала на шоуто за преобразявания.

Какво още разкри известният рапър за бъдещите си творчески планове пред Сашо Диков, гледайте във видеото.

Не пропускайте превъплъщението на Криско във вокалиста на група „Сленг” Дими в „Като две капки вода” този понеделник от 20.00 ч. по Нова.