Азис не е Къртицата, напуска шоуто след скандал!

Азис напусна Къртицата

На финала звездата призна: „Аз не  съм  Къртицата!“ 

След като беше заподозряна от шестима от Заселниците, Миглена се изправи срещу избрания от зрителите – Азис, на финалния тест с десет въпроса, около самоличността на Къртицата.

Азис отговори правилно на четири въпроса по-малко от Миглена и завинаги си тръгна  от шоуто. Неговите  последните  думи бяха: „Щастлив съм, че опознах толкова много нови хора, видях се и със старите разбойници. Оставих си телефона на повечето  в Базата.“

Миглена, както и всеки следващ стигащ до елиминации, ще живее в изолация в къщата на Валя и Марин. В Пещерата между нея и Жени  се завихри и женски скандал.  Забивайки  копието си пред Миглена, Жени Калканджиева й отправи предизвикателство: „Ти не разбираш от хора и от психология. Искам в края на предаването, когато рзбереш, че не съм Къртицата да си скъсаш дипломата по психология в ефир.“

В „Стаята за Изкушенията“ беше поканена младоженката Емануела. Тя бе изкушена от водещия Иван да прекара пет дни с любимия си Никола в Базата срещу сумата от 1500лв. взети от бюджета на Групата. „Не съм доволна, че сключих сделката, но я приех“, бяха думите й.

Връщайки се в Пещерата тя добави: „Прецаках ви, притесних се, че ще ми се разсърдите,но приех“. Групата не й се разсърди, но Жени Калканджиева поиска от нея да пее всяка вечер в Базата, за да компенсира парите от бюджета им.

В Стаята за откровения Заселниците направиха своите нови предположения “Кой е Къртицата?”, повлияни от новите знаци, които се появиха в Базата.

Водещия на шоуто Иван Христов пък спази обещанието си от предишния епизод да скочи в езерото на Базата, ако събере 5000 харесвания на снимката си във Facebook. До началото на живото предаване в четвъртък вечер харесванията бяха над 6000 и Иван удържа на думата си и се потопи в езерото пред погледите на всички Заселници и зрители на TV7.

Гости в студиото бяха Владимир Каролев, Ирен Кривошиева, Любен Дилов и постоянните коментатори – Катето Евро, Ваня Щерева и водещата на “Къртицата на светло” Жана Тенева.

Търси КЪРТИЦАТА, понеделник-събота, 20:00, TV7!

Гледай видео запис от предаването онлайн или тук.