Азис недоволен от менюто на сватбата на Николена Лозанова /видео/

Азис: Николета беше като торта, Валери като вампир

Бях твърдо против тази рокля, която наподобява торта. Това коментира Азис в предаването „На кафе“ за тоалета на Николета Лозанова, с който тя каза „да“ на избраника си Валери Божинов през уикенда на пищна сватбена церемония. Може би аз бях по-хубаво облечен от младоженеца, каза скромно Васко. По думите на звездата костюмът на Валери бил по-скоро с вампирски, а не младоженски стайлинг.

На планетата земя няма по-скъп и красив плат от този на костюма, с който аз бях, каза скромно Азис. По думите му всички гости били облечени прилично, сватбата била звездна и красива, всичко било европейски поднесено.

Аз клекнах и събух обувките на Валери по възможно най-сексапилния начин. Той си разтвори краката и аз щях да умра от тази гледка. Той каза от микрофона – искам Азис да ме съблече, разказа Васко.

По думите му гостите на сватбата на плеймейтката и футболиста били „прилично облечени“.

Накрая, в 1 сутринта, беше сервирано вълче плато със сирена, възмути се за менюто той. В салата пък имало „толкова много лук, че направо не можеш да се докоснеш до нея“, коментира поразен менюто той.

В заключение на анализа си за сватбата звездата хвърли поредната бомба и обяви, че ще си слага гърди, „мъжки импланти“.

Доста неприятно е, че в салатата имаше лук – да си говориш на ухо, е малко неудобно на такова събитие, каза и Жени Калканджиева. За разлика от Азис тя много харесала дизайнерската рокля на булката – дело на Вивиан Уестууд, с коса на египетски кок, като малка принцеса, „перфектна булка“, нежна, като капчица сълза, каза шестата по красота в света. Тя призна, че е била придружаваща дама на Мартин Карбовски на събитието – той я поканил и тя не могла да откаже.

Очакванията ми се оправдаха. Още преди година казах, че това е нещо истинско между тях двамата, наистина има любов, коментира и фолк певицата Лияна.

Инфо: BLife

Гледай видео запис от предаването: