Азис пее „Гадна порода“ на Иван и Андрей – нов хит! (+cd-rip)

Азис гостува в “Шоуто на Иван и Андрей”

Азис ще бъде специален гост в „Шоуто на Иван и Андрей” на 5 май (четвъртък) от 22.00 часа по Нова ТВ.  Звездата на Diapаson Records ще разкаже всичко около новия си албум „Гадна порода”, който вече е на музикалния пазар.

Новото CD на Краля на поп-фолка излиза след 5-годишна пауза и включва 12 песни. В новия проект намират място вече издадени сингли, които са  наложили се хитове като „Мразиш” и „Няма накъде”, както и три успешни дуета – с Тони Стораро, Устата и Ванко 1.

Освен познатите парчета, Азис радва многобройните си почитатели с чисто новото „Гадна порода”, дало заглавието и на албума му и брилянтно пресъздадената народна песен „Заправил Господ манастир”.

azis gadna poroda 2011

Освен хитовите изпълнения, албумът предизвика и много коментари заради обложката си, на която са показани изваяните задни части на изпълнителя, облечени в корсета на Галена. Защо залага именно на този ракурс и кого иска да провокира с ефектните кадри, ще научите от интервюто.

Разбира се, разговорът ще обхване и доста други интересни теми извън музикалната сфера. Дали Азис ще успее да изненада водещите с някое шокиращо разкритие, ще разберете от „Шоуто на Иван и Андрей” на 5 май (четвъртък) от 22.00 часа само по Нова ТВ.