Азис – „Пий цяла нощ“ – видео премиера от Фен ТВ

Азис зъзне гол в затвора

Гледай АЗИС – „Пий цяла нощ“ онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=90eidwv_4QE

Азис е готов да зарадва многобройните си фенове с дългоочакваното си видео „Пий цяла нощ” – пилотен сингъл към предстоящия му нов албум „AZIS 2014”. В лентата звездата на Diapason Records демонстрира съвършената си фигура и уникални тоалети на фона на интериор, изобразяващ затвор. Клипът се върти в ефира на ФЕН ТВ.

Режисьор на видеото е Людмил Иларионов-Люси, без когото Азис отказва да снима по принцип. В клипа участие взима Миро Гумата – дългогодишен приятел на певеца, който е известен с това, че танцува брейк и кючек като никой друг. На моменти със сигурност много хора може да се объркат, че танцува самият Азис, но хореографията в проекта е изцяло дело на Миро.

Клипът е заснет в имението на приятел на Азис, като за целта бил изграден специален декор, изобразяващ затвор – същия като този, който е в тв сериала, където певецът участва в момента – „Столичани в повече“. С майсторски поставеното осветление и коридорът на луксозния дом добил затворнически вид.

Снимките преминали в нечовешки студ. Докато пеел от устата на изпълнителя излизал студен дъх, което много затруднило екипа, но накрая било превърнато в ефект. Още по-трудни били сцените, в които Азис трябвало да снима гол на минусовите температури. Именно в тези кадри силно впечатление прави и новата фигура на Краля, който е стопил над 30 килограма. Той показва съвършено тяло, на което биха завидели някои мъже.

Всички дрехи във видеото „Пий цяла нощ” са от световноизвестните марки Dsquared и Philipp Plein. Червените кецове, които предизвикаха истинска истерия сред феновете в интернет, пък са Giuseppe Zanotti.

 
По темата: ,