Азис представи скандалния клип „Бивши“ по „Нова“ (ВИДЕО)

„Отчаяните съпруги” се разтопива от новия клип на Азис – а ти?

Днес гост на Вихра и Даниела в „Отчаяните съпруги“ бе Азис. Там Кралят на фолка промотира най-новия си клип „Бивши„. Двете дами приеха изключително добре ексцентричните визии и провокативните моменти представени от Азис.

„Клипът беше сниман при минусови температури. В него участват 40 мацки от модна агенция „FH1″. Те просто седяха и позираха като медицински сестри. Искам да благодаря на един виден столичен бизнесмен, той е един от най-големите столични галеристи. Трупът. Трупът е на мой много добър приятел и си е жив и здрав. Жорко, дано нищо ти няма“ – това каза Азис преди да промотира видеото си.

„Изпотих се. Песента е страхотна, а клипът е още по-уникален“ – това беше само част от коментарите на „Отчаяните съпруги„, след като изгледаха „Бивши„.

Азис разказа, че „…като една отчаяна съпруга…“ гледа всички турски сериали излъчвани по телевизията, певецът дори назова няколко любими персонажа по име. Той коментира и участието си на конкурса „Евровизия„, сподели, че би участвал отново. „Сигурен съм, че Миро ще донесе слава за България“ – заяви Азис.

Вихра и Даниела коментираха голямата визуалната приликата на двама изпълнители от фолк жанра, с тази на Азис. Те визираха Джордан и Ерик .“Ние сме от един етнос, няма как да не си приличаме по някакъв начин“ – от своя страна отвърна Азис.

Виж клипа тук:

Виж цялото интервю на Азис за „Отчаяните съпруги“:

Инфо на Signal.bg

 
По темата: