Азис пуска клип с двойничка на Анелия – „Гадна порода“ (+видео)


Анелия или не – това бе въпросът в продължение на няколко трепетни дни

Азис запази пълно мълчание – до момента, в който се оказа, че „гадната му порода“ ни изненада с „менте“, а не с оригинала 😉

Тези дни Азис отново се озова в епицентъра на скандала. Още преди появата на новия му клип  – „Гадна порода” в интернет пространството се появи кратко видео, в което се вижда, че в проекта този път участва и жена.

Мнозина застъпиха тезата, че това е фолкдивата Анелия, но от няколкото кадъра, достъпни в мрежата, това не би могло да се каже със сигурност. Звездата на Diapason Records твърдо отказва да даде коментар по темата и остави феновете си в трепетно очакване до премиерата на видеото, която се състоя в неделя (29 май) по време на гостуването му в „Станция НОВА – Отчаяните съпруги” по Нова ТВ.

Песента „Гадна порода”, дала заглавие на новия албум на Азис, получи изключително добри отзиви още с появата си и съвсем естествено екстравагантният блондин реши да я подкрепи и с ефектно видео, което ще се завърти в ефира на Фен ТВ от следващата седмица.

За всеобща изненада в този клип на звездата не участват само мъже, което е негова запазена марка. В „Гадна порода” почитателите на скандалния изпълнител ще видят и една дама.

Всеки, попаднал на фотосите, не спира да се почуди дали на тях не позира самата Анелия или пък друго момиче. От своя страна Азис запази пълно мълчание и нито потвържди, нито отрече самоличността й.

Истината коя е жената в новия клип на звездата на Diapason Records бе разкрита в неделя (29 май) в „Станция НОВА – Отчаяните съпруги” по Нова ТВ. Тогава се състоя и премиерата на видеото.

Моделът Константина Живова от „Станция Нова“ участва във видеото на Азис, разкрива Signal.bg след излъчването на предаването.

„Бях казал, че няма да снимам жена в този си албум. В мига, в който видях модела, си казах: „Това момиче трябва да го познавам по-отблизо и да го снимам в мой клип“- разказва Азис в „Станция Нова“.

Самият Азис потърсил моделката, след като я видял за първи път. Чрез facebook направили връзка и тя се съгласила, като поставила едно изискване към изпълнителя.

„Уговорката ни с Азис беше да пазя в пълна тайна това, което правим“- сподели Константина и обясни още: „Аз първоначално се стреснах и му казах: „Добре, защо точно аз“. Казах му, че не трябва да съм гола и той спази това“.

„Не ни отне много време. По време на снимките той каза: Не се притеснявай, няма да се засичаш с голите мъже“- смее се Константина.

Социалната мрежа била от полза на Азис и за запознанството му с момчетата, които участват в клипа „Гадна порода“. Само с един от тях певецът се познавал предварително, допълват от Signal.bg.