Азис пуска премиера по „Нова“, и Цвети Янева ни „притеснява“!

Единствената жена в новия албум на Азис е тайнствена блондинка

Тази неделя ексклузивно в „Отчаяните съпруги” очаквайте премиерата на най-новия видеоклип на Азис – „Гадна порода”. Интересно е, че в едноименния албум тайнствено участие е взела само една дама и тя е главната героиня в сензационния клип. Коя е красивата блондинка, Азис ще разкрие само пред Вихра и Мая в „Станция НОВА” на 29 май.

Двете водещи ще посрещнат в студиото си и певицата, за която всички говорят – Цветелина Янева, която ще разкрие само пред зрителите на „Отчаяните съпруги” всички любопитни подробности около своя музикален проект – „Притеснявай ме!”.

Вижте за първи път – едно непоказвано приятелство – Поли Генова и Силвия Драгоева в един откровен разговор за морето, любовта и още нещо.

Ясновидецът Роберто на живо ще извърши мистичен ритуал, чрез който ще разберете сами дали над вас тегне негативно влияние, а Вихра и Мая ще се подложат на старинния метод на восъколеене.

Очаквайте още сензационни разкрития около хитовата литература за силата на положителното мислене и програма от упражнения, чрез които да я овладеете до съвършенство!

„Станция НОВА”  – всяка неделя от 10:00 до 18:00 часа по Нова телевизия!

Азис в „Станция Нова“ – видео запис

Цветелина Янева в „Станция Нова“ – видео запис

пълен запис от предаването (епизод 35):