Азис разголва душа и слабо тяло пред Люба Кулезич

На 15 май в „Насреща Люба Кулезич“:

1. Кой печели и кой губи от номинацията на Бойко Борисов за президент? Отговора търсим с журналистите Огнян Стефанов и Румен Леонидов.

В неделната сутрин ще видите и астрологически прочит на този политически сюжет. Астрологът Силва Дончева ще разкрие какви са вероятностите за голяма вътрешна борба в ГЕРБ и за предсрочни избори. Ако Бойко Борисов се кандидатира за президент, има ли някой реални шансове срещу него и кой?

2. „Сънуващият ум“ – специално за „Насреща“ интервю с д-р Робърт Ван Де Касъл, автор на бестселъра Our dreaming mind. Световноизвестният тълкувател на сънища разказва за тайнството на сънуването.

3. „Честно Казано“ с расовия Азис с „гадна порода“. Има ли с какво още да ни провокира и какво още е готов да разголи от себе си?

4. Вместо посещение във фитнес залата, ще ви предложим фитнес за духа – за освобождаване от стреса. Можем ли да се програмираме сами, за да станем успешни? Екслузивно в „Насреща“ терапевтът Иво Величков с хипнотичен сеанс на живо и експертът по нервно-лингвистично програмиране Лора Бръмбарова.

5. Ще ви отведем в центъра на новия спор за гроба на Левски. Кой и защо не иска на църквата „Св. Петка Самарджийска“ отново да бъде сложена паметна плоча с надпис, че там са били костите на Левски?

В студиото на „Насреща“ – скулпторът Александър Хайтов и архитект Михаил Бенчев. Интервю с ексминистъра на културата Георги Йорданов и пряко включване от църквата „Св. Петка Самарджийска“ на Георги Налбантов с общинския съветник Йордан Хаджиев.

Виж видео запис от предаването