Азис се вихри на микрофона на мускулест радиоводещ

Илия Георгиев накара Азис да си каже и майчиното мляко, фолк звездата държи микрофона на водещия

Матовият славей Азис даде специално интервю за вече наложилото се радио „Фаворит“, в компанията на един от култовите водещи на медията Илия Георгиев.

Изпълнителят на „Сен Тропе“ призна, че това е най-дългото радиоинтервю, което е давал от началото на кариерата си досега.

Илия предразположи по невероятен начин фолк звездата и той разкри доста интересни неща за себе си. Над четиридесет минути продължи интервюто, в което Азис и гласът на радио „Фаворит“ чуруликаха по различни теми.

„Никой не ме предразполагал по този начин, имах чувството, че се познаваме от доста години, разказах неща, които с никой друг не бях коментирал“ – очарован е Азис.

По време на интервюто певецът на 2012 година грабна микрофона на хитовия водещ и го държа по време на цялото интервю. Оказва, че Илия Георгиев е любимец на доста от родните фолк звезди, почти всички при него промотират най-новите си проекти.

Разпродадоха билетите за Азис в САЩ

Още новини около звездата, преди за кратко да си „починем“ от яркия й блясък.

Концертите на Азис в Америка вече са почти напълно разпродадени. Само броени дни след пускането им на пазара хиляди фенове отвъд Океана са закупили билети за шоуто, което звездата ще представи в Ню Йорк (21 април), Лас Вегас (24 април) , Чикаго (28 април) и Атланта (5 май).

Поканите за участия и в други градове продължават да пристигат, но изпълнителят на Diapason Records не може да поеме всички, тъй като има намерение да комбинира концертните си изяви в страната на неограничените възможности с почивка. Всъщност това не е първото посещение на екстравагантния певец в Америка. Преди 6 години той отново имаше възможност да се срещне със своите фенове там.

За предстоящите си изяви Краля на попфолка е подготвил ново и различно шоу. Той обещава да зарадва почитателите си в САЩ с изпълнение на своите актуални хитове – „Няма накъде”, „Хоп”, „Сен Тропе”, „ММА” и други. За българите, които отдавна живеят далеч от родината си, Азис е включил в програмата си и няколко емблематични народни песни от своя репертоар. Сред тях са „Руска си вода налива” и разбира се, „Заправил Господ манастир”, която му е подарена лично от Стефка Съботинова малко преди да почине и е включена в последния му албум „Гадна порода”.

 
По темата: ,