Азис се завръща кък клубни участия – първо в денс център Plazza!

Азис се завръща на клубната сцена и с новия хит „Бивши” – жена или мъж ще бъде през новия сезон?

Кралят на поп-фолка Азис ще се завърне триумфално на клубната сцена на 28 януари, навръх втория рожден ден на столичния денс-център Plazza. Костинбродското чудо ще е черешката на тортата за празника на клуба, който се слави като бижуто на Студентски град.

Купонът ще се развихри във Folk Idol – огромно помещение на територията на Plazza денс център, където трети сезон поред се вихрят най-известните имена в поп-фолка. Сред модерен интериор и звук с перфектно качество гостите на клуба могат да се насладят на любимите си изпълнители.

В момента всички гадаят в какво амплоа ще се представи Азис – дали в имиджа си на мачо, който налага напоследък, или в любимата си дамска визия, която припомни със снимките на последния си клип. Купонът обещава да бъде най-запомнящият се в клубния живот на тази година, въпреки че ще се случи едва през януари.

На събитието ще присъстват известни имена от различни сфери на клубния живот и бизнес-средите. По време на купона гостите ще се насладят на сексапилните танцьорки на клуба и на мощния саунд на най-яките парчета, подбрани от най-добрите диджеи.

След като Plazza покори София, Варна и Бургас, дойде ред и на поредното ново разширение на веригата. Четвъртото заведение ще се разположи на внушителна площ. Най-новите системи за звук ще бъдат съчетани с модерен интериор, който ще очарова и най-капризните посетители. Кой е градът, избран да промени клубния си живот благодарение на Plazza, ще стане ясно съвсем скоро.

Виж новия хит на Азис – „Бивши“:

 
По темата: