Азис щурее по най-добрите купони: следващият е бузуки парти!

Стартират бузуки партита в Гранд

Да забавлява истински и събере под един покрив почитателите на гръцката музика и култура  е идеята на организационния екип на Гранд де лукс, съобщават от ПРофайл.

Бузуки парти в Гранд де лукс, тази сряда, час преди полунощ на  столичната ул.Шипка 6 ще събере над 1200 видни гръцки гости от бизнес средите, които по една или друга причина пребивават у нас и развиват свой бизнес.

Изненади, нови приятели, гръцки хитове и много карамфили обещават от Гранд. Срещите на гръцката общност извън граница ще се превърнат в традиция и ще имат за цел освен да обединяват и бъдат полезни  да се обдиняват чрез музиката, културата и атмосферата, която ще допълва комфорта на слънчева Гърция.

През цялата вечер ще се лее  узо Пломари на Исидорос Арванитис, познато и разпространено в много срани по света. Най-големите пазари от които са Гърция, Германия, България  и Австралия. Най-добрият начин за консумация на узо Пломари е в добра компания, спокoйна и ведра атмосфера, на приказка с приятели и мезе на трапезата.

Вип гости ще бъдат краля на поп-фолка Азис, Руслана Попова, Маги Желязкова, Симона Първанова, Наско Лазаров, Анн Джи и много други.

Тази сряда 5 май, Гранд де лукс

 
По темата: