Азис следи Нора Шопова от Нова тв

Кралят на попфолка Азис се обясни в любов на новото лице на Нова тв Нора Шопова, която зае мястото на Деси Банова. Терен на изповедта на изпълнителя на „Мотел“ даде профилът му във Фейсбук.

„Дълго време се чудех как да озаглавя този си пост. Може би не е и нужно да бъде нещо бомбастично, защото в него става дума за Нора Шопова. Един истински супермодел, който няма нужда от сензационни заглавия, за да привлече вниманието. Нора, за мен Вие сте най-красивият модел, появил се след ерата на супермоделите през 90-те. Вашата скромност и възпитание ме респектират и правят ваш огромен фен! Не,аз не ви познавам от прогнозата за времето по Нова. Следя вашето развитие от поне три години. Изгледал съм всички предавания с ваше участие. Имаме общи познати, които са потвърждавали какъв професионалист сте. Нора,прекрасна сте! Прегръщам Ви приятелски и желая всичко най-добро“, гласи посланието на Азис към синоптичката-модел.

Нора е снимала за множество световноизвестни брандове и списания из цял свят – зад гърба си тя има корици за турския Vouge, румънския Elle и немската Grazia. През 2015 г. откритието на „Ивет фешън“ влезе в престижната класация на сп. Forbes „Топ 70 на българските знаменитости“. Кариерата й минава през всички модни столици – Ню Йорк, Париж, Лондон и Токио.

По инфо на агенция Монитор