Азис, Ти ме размаза с хит с Маги Желязкова! /видео/

Азис размазва с новия си хит

Гледай „Ти ме размаза” онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=0Q4OTEbFRlY

Азис е готов да зарадва многобройните си почитатели с чисто новата си песен „Ти ме размаза”. Видеото към нея се върти от 6 август в ефира на FEN TV Full HD.

Новият проект на звездата на Diapason Records е изцяло авторска композиция по негова музика, текст и аранжимент.

Лентата е заснетa на различни локации из гръцкия полуостров Халкидики. Ексцентричният певец разказва, че занимал в южната ни съседка с голяма компания свои приятели, с които се забавлявали изключително много. Самото видео заснели за три дни. Всяка сутрин Азис ставал много рано и заедно с оператора снимали, докато останалите се събудят. След това всички гледали заедно и спорели кои са най-добрите кадри, които да бъдат включени във видеото.

Освен хитовия изпълнител в лентата участие взима и Маги Желязкова. Красивата брюнетка е сред най-близките хора на Азис и не за първи път се снима в негово видео.

Самият певец с нетърпение очаква коментарите на публиката за „Ти ме размаза”. „Снимахме на много хубави места из Халкидики. Маги Желязкова както винаги е убийствено секси. Надявам се това, което сме направили с моя екип, да се хареса на феновете.”, каза звездата на Diapason Records.

 
По темата: , ,