Азис цунка Иван по муцунката (снимки, видео)

Иван & Азис се целуват в ефир

Иван и Азис се целунаха по устата публично в ефир. Това стана по време на гостуването на Краля на поп-фолка при двамата шоумени на 5 май (четвъртък).

Освен това щурият певец показа татуировката на дупето си, не само на двамата водещи, но и на всички зрители на вечерното им шоу.

Въпреки че е отслабнал с 24 кг. за 3 месеца и е в чудесна форма, Азис призна, че в момента няма ново гадже. „Аз не правя секс само с гаджета, правя и с непознати!” – допълни още скандалният изпълнител.

„Толкова помия се изля върху мен, че по едно време си помислих, че ме харесват само хората по чалга клубовете!” – заяви ексцентричният поп-фолк певец.

За да изненадат Азис, Иван и Андрей бяха поканили в студиото си двама от неговите най-добри приятели – Ивайла Бакалова и Петко Димитров, който отмени пътуване до Сърбия, за да зарадва приятеля си.

„Жестока изненада! Заклевам се, настръхнах!” – възкликна Азис, когато ги видя. „Те и двамата са супер различни, но са мои много добри приятели!” – допълни певеца за Ивайла и Петко.

„Интуицията ни е една и съща, а и познаваме родителите си!” – каза Ивайла за приятеля си. А познанството им с Петко е от около 7-8 години. „Василка е много повече мъж от други мъже! Приятел с главно „П” и винаги мога да разчитам на него!”. Така Петко похвали Азис.

За пореден път любовчията Азис призна: „Китаеца е една от най-големите ми любови!”. „Не съм го преодолял! Онзи ден беше у нас и докато го гледах, си мислех – Господи, този мъж сякаш още ми принадлежи!” – обясни изпълнителят на „Обичам те”.

А за сегашната половинка на КитаецаВиолета, Азис изрази мнението си къде на шега, къде не: „Аз никога не бих развалила семейство, както тя моето!”.

На въпрос дали все още е възможно да има нещо между Ники  Китаеца и Азис, певецът стана сериозен: „Той сега е семеен човек и надали би се навил да изживее отново този кошмар, защото моят живот е лъскав кошмар!”.

„Влюбва се повърхностно, но когато обича, обича много силно!” – бе коментирът на Ивайла за емоционалността на приятеля си.

Бакалова похвали Азис и за това, че е страхотен кулинар. „Все нацелвам момента, когато има сърми!” – пошегува се Петко.

След като взаимно направиха комплименти на децата си, Азис превъзбудено заяви: „Не само аз нося чужди дрехи, ами и дъщеря ми!”. Малката Рая на Азис износвала дрешките на дъщеричката на Ивайла, която случайно, или не, носи същото име – Рая.

Ето защо Иван и Андрей направиха специален подарък на Азис. Двамата водещи връчиха на певеца корсет, инкрустиран с камъни, по подобие на визията му от обложката на най-новия му албум „Гадна порода”, за който заел корсета на колежката си Галена.

Азис представи специално за зрителите на „Шоуто на Иван и Андрей” едно от най-въртяните си парчета от години насам – „Няма накъде”.

Азис пее:Азис 05.05.2011 – При Иван и Андрей

„Шоуто на Иван и Андрей” – всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия !

Снимки: Явор Иванов