Азис, Ванко 1 и Николета: „Като тебе втори няма“, видео премиера

Азис и Ванко 1 – втори дубъл с успешен резултат

Николета Лозанова пръска сексапил в „Като тебе втори няма”

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=vmi5hFi2nzk

Азис и Ванко 1 вече са готови с видеото към своя най-нов проект „Като тебе втори няма”. Клипът, който бе презаснет по желание на Краля на поп-фолка, вече се върти в ефира на ФЕН ТВ.

Това е една от най-дългоочакваните продукции на звездата на Diapason Records. Забавянето на премиерата се наложи заради факта, че Азис не харесал материала, който бил заснет в началото. Ето защо той решил да снима повторно лентата и да постигне желаното.

При „втория дубъл”, заедно с режисьора Людмил Иларионов-Люси, Азис изпипал всичко най-малкия детайл и след продължилия повече от 10 часа снимачен ден, накрая останал доволен от резултата.

Началото на творческото произведение се развива в миялното, където Азис кисне на мивката, а Ванко 1 чука месо пред нежния и възмутен поглед на Азис. След като отнася няколко ругатни, поп-фолк славеят получава възмездие в лицето на мускулест мъжага.

Освен двамата изпълнители в клипа „Като тебе втори няма” се появява и атрактивната Николета Лозанова, която е по-сексапилна от всякога. Красавицата не за първи път участва в клип на Азис, а появата й в неговата компания винаги предизвиква одобрението на многобройните им почитатели.

Във видеото не липсва и силно мъжко присъствие. Този път ролята е поверена на ММА шампиона Димитър Каменов, с когото напоследък често свързват Азис с намеци за интимност между двамата.

Гримът в лентата „Като тебе втори няма” е дело на Джули Ангелова, а косите – Венелин Кондаков.