Азис в „Горещо“: Събирах пари за порция дробчета (+видео)

Азис: Търся богат мъж, а не палячо

Азис, който навсякъде се похвали, че в отслабнал повече от 25 килограма признава, че физическата промяна е част от душевната. Той е решил да промени изискванията си към човека до себе си, защото вече е време да се съсредоточи върху хора, които отговарят на положението му.

Пред списание Story изпълнителят на „Напипай го“ споделя: „Човек в моето положение, и особено с визията ми в момента, има нужда от равностоен партньор – да ми отива на всичко или да е по-богат от мен. Не мога повече да се занимавам с палячовци.“ Кралят изглежда е разочарован от половинките си досега, за да се изкаже по този груб начин за тях.

„Искам да спрат д аме питат „Ти плащаш ли си“, а напротив – вече да знаят, че на мен трябва да се плаща! Не в буквалния смисъл, разбира се.“, разсъждава Азис.

„И аз съм човек, и аз съм артист, по някакъв начин съм и жена – нека да не го забравяме. Искам да пътувам, искам да се забавлявам, искам най-после някой да поеме отговорност за мен!“

Известно е, че едно от най-важните неша, което търсят жените в отношенията си със силния пол, е именно сигурност. Азис не прави изключение от средностатистичекста българка.

И още от Азис, но в „Горещо“: Участвал съм в тройка!

Кралят на фолка разкри пред любимата си приятелка Венета Райкова, с която успяха да изгладят противоречнията си, че е правил тройка заедно с двама мъже. Азис не останал очарован от приключението, защото и двмата му партньори дърпали само него.

Според фолк певеца на българите им трябва само секс и хляб. Той призна, че много фенове по заведенията са си позволявали да пухнат ръка в панталоните му. Новата му татуировка на дупето – рози, била голямо предизвикателство за посетителите на нощните клубове където пее. Розите, които извират от дупето на Азис привличали погледите. Той разкри, че е получавал предложения да му окосят градинката, оберат розите и други подобни.

Фолк изпълнителят съвсем откровено заяви на горещата водеща, че е скрил снимките на дъщеря си Рая от нея. Азис иска детето му да живее собствен живот, а не да я разпознават и сочат с пръст. Рая често го питала защо е гримиран и лакиран, а изрусеният татко успявал да й обясни, че в света има много и различни хора и на него този му вид му доставя удоволствие.

Нещо, за което фолк краля отказа да говори е миналото му. „Искам цял живот да съм бил Азис!“, категоричен бе той. Преди години, когато с майката на детето му Галя са работели на смени в клуб в Костинброд са си мечтаели изкараните пари да им стигнат да си поръчат две порции пилешки дробчета. Днес Азис не иска да си спомня за онова време, защото това да се върне назад и да си спомни колко беден е бил го натъжава.

Азис и Илияна Раева в Горещо 21.05.11 (цялото предаване)

Инфо: BLife

 
По темата: , ,