Баба Люси от X Factor отшелник + видео и снимки от концерта

Баба Люси с вълнуваща изповед на сцената на X Factor

В петък вечер финалистът от първия сезон Сани Алекса ще представи новата си песен

Култовата песен от „Кръстникът” – Parla piu piano, провокира баба Люси да сподели най-трудния момент в живота си на сцената на X Factor. Тя се върна назад във времето и разказа как губи двамата си братя по време на във войната в Чечня. Тогава тя „бяга” в гората, 10 години живее сама и спира да пее. Причина за емоционалната й изповед бяха позитивните коментари на журито след нейното италианско изпълнение. Мария Илиева и Мария Игнатова споделиха, че малките децата на техни приятели, ненавършили още 10 години, са нейни големи фенове и винаги чакат с нетърпение изпълненията й. Любо се присъедини към тях, завършвайки с думите, че с участието си в шоуто и сбъдвайки мечтата си на тази възраст, Люси е направила „малка революция на предразсъдъците”. Тези думи буквално разплакаха Люси от умиление.

След тъжната история на гласовитата чеченка, настроението на сцената коренно се преобърна с изпълнението на Жана на песен от „Великият Гетсби”. Тя се появи, седнала на красив трон, който е „участвал” в истински холивудски продукции. A Little Party Never Killed Nobody породи противоречия у журито – Саня сподели, че е очаквала Жана отново да я удари като с „юмрук по лицето” с мощта на гласа си, докато Заки й благодари, че го е погалила, вместо да го удари.

За втори път Теодора откри концерта в X Factor. С невероятното космическо светлинно шоу от получовека-полумашината Andromega тя потопи всички във филма „Бодигард” и неповторимата Уитни Хюстън с Queen Of The Night.

Ана-Мария „разцъфна” на сцената на X Factor – така Мария Илиева определи нейното израстване в шоуто.

За първи път чухме и рап от Иван. Той се осмели да навлезе в територията на Наско и изпълни песента Men In Black. Изпълнението му обаче остави доста въпроси след себе си – по-добре рапира или по-добре пее, повече му се отдават танците или артистичните превъплъщения?

Наско отново категорично впечатли всички с Come With Me на Puff Daddy от саундтрака към Годзила.

Нелина за пореден път бе изящна и изключително красива – тя изпълни Skyfall на Адел, с което предизвика коментари от „невероятна си” до „пеенето не ти се получи”.

В петък вечер филмът продължава – за един от финалистите обаче краят няма да е щастлив. Кой ще отиде на елиминации и кой ще напусне шоуто, ще разберем от 22.00 ч.

Преди това обаче зрителите ще станат свидетели на премиерата на новото видео от Сани Алекса Зная как” – дивата, която зае трето място в първия сезон на музикално шоу №1 в света.

Гледай видео запис от предаването онлайн – 28 ноември 2013 г.

Гледай видео запис от предаването онлайн – 28 ноември 2013 г.

 
По темата: ,