Бабата на 15-годишния бияч от София също биячка?

Кичка Бодурова, Белослава и Емануела в „Станция Нова”

В „Рулетка“ – първото телевизионно интервю на бития от Киро Японеца бизнесмен Николай Велков, спряган за „мозъка” на Октопода

Тази неделя в „Рулетка“ – първото телевизионно интервю на бития от Киро Японеца бизнесмен Николай Велков, спряган за „мозъка” на Октопода.

По темата „Води ли държавата война със служителите си“ водещите Калина Стефанова и Иво Христов ще разговарят с Ангел Джамбазки, Дим Дуков и политолозите д-р Иво Инджов и Румяна Коларова.

В „По пантофи” Валерия Велева: ще представи  певицата Кичка Бодурова.

В „Съдебен спор“ ще видим  жена, която твърди, че системно е пребивана от своята 79-годишна леля. Заради побой от нея, в продължение на 40 дни била в кома, а две години и половина – в инвалидна количка. Сочената за побойница е баба на 15-годишния бияч, който преди дни жестоко преби свой съученик.

Съпругите” Вихра и Мая ще разговарят с певеца Кристо за настоящите му проекти в музиката и киното, и свободно ли е сърцето му в момента, както и с Ани Хоанг (певица) за нейната дубайската приказка. Гости на предаването са също Емануела, Жоро Петков – коафьор, и Любо Старидолски – футуролог.

Катето Евро ще приготви домашна супа топчета и  пържолки в сос от сирена.

В „Най-добрата майка“ Ирина Сарачинова разказва историята на гадателката Гюлчен, която, молейки се за живота на детето си, разбира, че има свръхестествена сила и така открива дарбата си.

Интервюто на Нана е с Белослава, а от „Последно 10” ще разберем кои са българските звезди с най-атрактивни татуировки. Коментатори по темата са Дичо – певец (екс Д2), Светлана Терзиева –Сесил, и Антон Андонов – сценарист.

Гледай видео запис от предаването онлайн