Бабата на Мария Илиева я чифтосва с магаре (+видео)

Певицата Мария Илиева и водещият Марк О’Селски признаха любовта си

Слуховете, че водещият от Нова ТВ Марк О’Селски и певицата Мария Илиева имат интимна връзка, се потвърдиха. Двамата вече не крият чувствата си и във фейсбук, където се обясняват в любов един на друг. „Мария, обичам те!“ – е написал Марк за певицата. Тя също не крие слабостта си към магарето и му праща сърчица в социалната мрежа.

Оказа се дори, че бабата на Мария била възхитена от Марк, непрекъснато му изпращала поздрави и дори дала благословията си за тяхната връзка – това призна самата Мария Илиева в профила на Марк О’Селски. „Мария, как се целува магаре?” – я питат заинтригувани приятели. „С любов!” – е нейният отговор.

Искрите между двамата започнали да прехвърчат още при запознанството им преди година. От тогава дамата с кадифения глас е честа гостенка във вечерното шоу „На инат„, чийто водещ е анимационното магаре.

Мария бе първата, която се осмели да го целуне в ефир, а Марк от вълнение дори падна от стола. Поласканият водещ веднага сложи във фейсбук снимката с целувката за своя профилна и оттогава не я е сменял. В същото предаване певицата не се стърпя и каза на триизмерния герой, че е трябвало да влезе в неговото студио, за да разбере, кой истински я заслужавал.

Колко дълго ще трае този роман и какво ще е развитието му – предстои да разберем.

Видео анонс:

 
По темата: