Бабата на Никол от „Нова“ сменила канала заради „грозната“ си внучка!

Слънчево време за Иван и Андрей с Божана и Никол

На 5 май ( четвъртък) в студито на Иван и Андрей бе доста слънчево, защото на гости бяха лъчезарните синоптички на Нова ТВ Божана Филипова и Никол Станкулова.

Божана се занимава с телевизия вече около 10 години. В началото на своята кариера започнала с авторско предаване за история и религия. Всъщност момичето от прогнозата за времето е завършила социология и политически науки.

Никол пък от 5-годишна е на екран. Като малка играла джудже в „Часът на совата”. Участвала е и в тийнейджърското предаване „Здравей”, после била водеща в „ММ”, след това в игрите на Нова ТВ и така досега в прогнозата за времето.

Красивото лице на Нова се оказа всестранно развита личност. Гимнастика, балет, плуване и пиано са само част от заниманията на Никол. В момента хубавицата работи на две места и едновременно с това завършва образованието си.

Станкулова разкри, че и двамата й родители работят в полицията, поради което в семейството й цари военна дисциплина. Ето защо, водещият Андрей ги поздрави като запя част от хитовото парче на Веско Маринов – „Родната полиция”. На Никол не се позволявало и минута закъснение. „Ако закъснея, майка ми директно в „Пирогов” ме търсеше!” – спомни си с усмивка синоптичката.

Никол често получавала критика от семейството си. Веднъж, когато се появила в ефир с права коса, баба й се обадила и й казала: „Толкова беше грозна, че от първата дума смених канала!”.

Никол сподели, че майка й имала папка с всички публикации за нея, датираща от 1993 година, когато хубавицата спечелила „Мини Мис България”. Също така дългокраката презентаторка на прогнозата за времето се оплака, че понякога се налага да са на работа от 5 часа сутринта до 23 часа вечерта.

„Силен психически, на моето интелектуално ниво и да живее моя тип живот, иначе не мога да го допусна до себе си!”. Така Никол Станкулова описа какъв трябва да е мъжът до нея.

Филипова пък призна, че от известно време има мъж, който я интересува.

Божана призна, че в началото сериозно я травмирали писанията за нея в жълтата преса, но сега вече се забавлява. „Трябва да си грозна и смачкана, за да не те обижда никой!” – заяви Никол.

Синоптички признаха, че и двете са получавали покани за различни ТВ проекти. През септември обаче, дъщеричката на Божана Филипова ще бъде първокласничка, и за това работата й ще остане на заден план.

„Сигурна съм, че професионалното ми развитие няма да спре до прогнозата за времето! Имам желание да участвам в по-големи проекти, но не съм готова още!” – бяха думите на Никол Станкулова.

Видео от гостуването:

„Шоуто на Иван и Андрей” – всяка делнична вечер, от 22:00 часа по Нова телевизия !

Снимка: Явор Иванов

 
По темата: