Бъдещето на Радио Мелъди и нови честоти на Фреш и ФМ+

Съобщение от Оберон Радио Макс:

От 13 април, 2017 г. Оберон Радио Макс, собственик на радиата FM+, Fresh! и Star FM, присъедини към своята радио група и Радио Melody. Любимата на много слушатели радиостанция продължава да се излъчва на честота 93.4 MHz в София, без да променя своя Soft AC формат. Екипът на Оберон Радио Макс ще развива и интернет каналите на медията, като Радио Melody се уеб базира на адрес: www.radiomelody.bg.

Наред с новото попълнение, на единадесет нови честоти ще звучи сигнала на Radio Fresh! и Radio FM+ , разпределени както следва:

За Radio Fresh!: Обзор, Несебър, Приморско, Ябланица, Левски и Бяла

За FM+: Карлово,  Тетевен, Трявна, Троян, Априлци.

Оберон Радио Макс запазва положителния тренд на своето развитие и уверява многобройните си слушатели и партньори, че радиостанциите FM+, Fresh!, Star FM и Melody ще продължат  да излъчват високо качествената си  програма.

Радио групата задържа и лидерското място в интерактивните си канали. Оберон Радио Макс се гордее с най-харесваната FB страница на радио в България (Radio Fresh!, с над 319 хил. локални фена), а уеб сайтовете на групата са във водещите позиции по посещаемост.