Бъди благотворителен – ела да купонсяваш със студенти и Славена

Славена пее благотворително в Diamond – за доброто няма криза и няма почивен ден

Тази събота /16 януари/ от 20ч. Славена ще пее благотворително във фолк клуб Diamond.

Тя е единствената поп-фолк изпълнителка, която ще вземе участие в „Благотворителния бал с маски”, средствата от които ще бъдат дарени на „Дома за деца и юноши лишени от родителски грижи” в с.Широка лъка /област Смолян/.

Събитието е организирано от Студентски съвет на Нов Български Университет и в него ще се включат студенти от музикалните специалности, изучавани в университета.

Организаторите обещават много игри, забавни скечове с циркови артисти и игри с награди за присъстващите. Славена ще открие програмата в 20ч. с хитовете си „Царете на купона”, „На светло” и „Разпродажба на мечти”.

„Винаги съм готова да се включа в подобна инициатива. Мисля, че можем да направим още много за децата в неравностойно положение. Вярно… криза е, навсякъде се усеща, но мисля, че за доброто няма криза и няма почивен ден” – категорична е Славена.

Всички, които искат да се забавляват с хитовете на Славена, да станат част от интересната програма и най-вече да помогнат на „Дома за деца и юноши” в с. Широка лъка, могат да заповядат на 16 януари /събота/ от 20ч. във фолк клуб Diamond.

Виж Славена с „Царете на купона“:

 
По темата: