Багата надуши тайната мисия на Мариана и Ханес – видео

Мариана Попова и нейният годеник Ханес получиха специална мисия във ВИП Брадър. Те трябваше да се скарат пред останалите съквартиранти, а скандалът да завърши с връщане на годежния пръстен и разтрогване на годежа.

Певицата се показа като перфектна актриса, която набеди Ханес, че докато е стояла затворена във ВИП Брадър, той излизал на дискотека с едрогърдеста мадама.

Златка, самата любовница на женен мъж, започна да обяснява на Мариана, че само някой баничар би могъл да бъде верен, а с такъв индивид Мариана не би могла да живее нормално…

Къци и Никол също клъвнаха, като деликатно обясниха на Попова, че не ВИП Брадър е мястото, където да уточнява тези неща с Ханес.

Любимата на Люси от „Ноу ейнджълс“ – Камелия, обаче, се усмихваше под мустак и запази мълчание.

Багата, както знаем, говори малко, но отвори ли си устата, всички млъкват. И този път боецът каза само едно „Това е мисия“ и, както винаги, уцели в десетката.

Гледай видео запис:
Мариана разтрогва годежа и хвърля пръстена !

Vip Брадър 02.11.12 Част 1
Vip Брадър 02.11.12 Част 2

Очевидно ВИП Брадър пак ще бъде „лош“ и ще остави влюбените гугутки Мариана и Ханес да се пържат още ден, преди да обяви дали са се справили с поставената задача. Очаквайте да видите как завършва театрото в съботния епизод, от 20 часа по Нова.

В късното издание на ВИП Брадър пък се състоя бурна битка „всички срещу Къци“, като този път шоуменът не остана длъжен никому. Летят фунийки, плодове, зелки, и всичко насочено към главата на господин „Невада“.

Баш Бай Брадър също не спи! Той спретна един искрен и откровен разговор в „испувидалнята“ между Мариана Попова и Кристина Патрашкова: