„Бакуган“ и „Фантастични светове“ – очаквай по Cartoon Network!

ФАНТАСТИЧНИ СВЕТОВЕ
27-ми и 28-ми март от 9:25 до 16:20 ч.

Искате ли да пътувате до непознати места и да преживеете невероятни приключения? Разбъркайте картите, задействайте омнитрикса, пригответе лазерните мечове! Открийте фантастични светове и се включете в специалната мисия  по Cartoon Network в края на март!

Гледайте любимите си програми – Star Wars: Войните на клонираните, Бакуган: Бойци в действие, Бен 10, Бен 10: Извънземна сила и филмите Бен Тен: Надпревара с времето и Бен 10: Извънземно нашествие!

Включете телевизорите на 27-ми и 28-ми март, за да гледате Фантастични Светове, изпълнени с приключения, суперсили, специални мисии и нови герои.

БАКУГАН: БОЙЦИ В ДЕЙСТВИЕ – НОВА ВЕСТРОЯ
Гледайте новата поредица всеки ден от 15-ти март от 19:00, 14:40 и 10:15ч.

Може би се чудите какво се случва с Дан, Шун и Маручо? Те отново са при вас, този път с още по-силен отбор, готов да посрещне поредните предизвикателства в новата поредица Бакуган: Бойци в действие – Нова Вестроя. Присъединете се към техния отбор и към усилията им да освободят завладяната планета всеки ден само по Cartoon Network!

В новите епизоди Дан, Шун и Маручо се връщат във Вестроя. Там с помощта на трима нови бойци Мира, Ейс и Барон те се изправят срещу злата организация Вексос, за да възстановят мира и свободата на своята планета. Новосформираният отбор трябва да се пребори със злия Вестал, за да осуети плановете му за господство.

На сцената се появяват нови злодеи и нашите герои са готови да отвърнат на удара! Паралелни светове, битки, правила, стратегии, извънземни същества – станете част от всичко това с Бакуган: Бойци в действие – Нова Вестроя . Тази програма не е за изпускане!

 
По темата: ,