Балерините на „Четвърта власт“ голи на MAXIMум – снимки

Ася и Беа играят некласически балет с МAXIM

Балерините от „Четвърта власт” красят от корицата на изданието

Най-голямото мъжко списание прави първите си стъпки в класическия балет. Първите си уроци взе от Анастасия Неделчева и Беатрис Ралева, които от скоро се изявяват и на синия екран.

Момичетата, познати ни като балерините от сериала „Четвърта власт” вече красят корицата на MAXIM. Във фотосесията си те са вложили максимална театрално-балетна артистичност и това именно отличава техните снимки от стандартните снимки на красавици по бельо. Беа, която познаваме като „мъртвата балерина” от ТВ екрана, си признава, че е поизмръзнала по време на фотосесията и въпреки това се чувства комфортно, тъй като вече лесно се адаптира към студа.  „Свикнала съм – последните месеци ту лежа в багажник, ту – в моргата”, споделя с усмивка тя.

На въпроса на MAXIM какво правят две класически балерини в ТВ сериал, Ася отговаря директно : „Онова, което много актриси не успяват! За мен е сбъдната мечта и съм много благодарна на екипа, който ми гласува доверие и промени сценария за развитието на героинята ми.”  Беа  пък споделя, че е участвала в няколко други продукции като статист, но за първи път е „мъртва балерина”. Красавиците споделят, че не знаят как ще се развие сюжетно сериала и на практика всяка серия е изненада и за тях. Ася разкрива също, че първоначално героинята й Деница е трябвало да загине при неизяснени обстоятелства след трети епизод. „Но екипът ме пощади и ми повери интересна мисия, заплетени интриги…”, издава тя.

Режисьорът на „Четвърта власт” Стоян Радев – едно от водещите лица на протестите – също е гост на MAXIM с ексклузивно интервю. В него той говори за политиците, гражданските движения, сериалите, куклените домове и „нашите хора”.

Новият брой на MAXIM излиза с класация на 30 от най-смъртоносните неща на планетата (включително мишниците на бавно Лори) и 16 разбити, разкъртени и извозени илюзии за съвместният живот със създанията от другия пол. Специалният бонус на MAXIM e най-горещото DVD на годината – осмото издание на „MAXIM отвътре” с най-любимите фотосесии за 2013 г. и то в HD качество.

Новият MAXIM е на пазара от петък, 15 ноември

 
По темата: ,