България настръхва под ритъма на нов румънски хит – „Sexy Love“

Първият хит на 2010 г. у нас отново идва от Румъния!

Миналата седмица песента Sexy Love на Residence Deejays feat. Frissco бе второто най-ротирано изпълнение в радио- и тв ефира в България, задминавайки новите хитове на Lady Gaga, Rihanna, Beyonce, Inna и др.

Sexy Love се нарича най-новият румънски хит, който е на път да зарази световната клубна сцена! Песента е успешна колаборация между три млади и талантливи имена на сцената – тандемът диджей-продуцент Residence Deejays (Dj Genesys (Marian Untaru) и Sg Vanyaxx (George Fatu) и вокалите на Friscco (дал гласа си на големия хит от това лято – Privacy на AlexUnder Base).

Песента вече си спечели договор с престижния лейбъл ARMADA (компанията на самия Армин ван Буурен, обявен за Best Label на Trance Awards!), и влезе в Топ 10 в румънския еърплей чарт само с радио излъчвания.

Почти същия успех парчето постигна и у нас – тази седмица Sexy Love е второто най-въртяно изпълнение в радио- и тв ефира у нас, според официалния еърплей чарт на Nielsen Music Control!

В момента песента е и на второ място в класацията за най-сваляни mp3-ки на единствения магазин за легален даунлоуд на музика у нас – www.hitbox.bg .

Новият румънски хит дебютира и директно на втора позиция в класацията Big 50 на City радио и телевизия.

По този начин Sexy Love даде заявка да бъде един от големите хитове в началото на 2010 г. у нас. Парчето вече се превърна в хит и в други страни от региона – достигна първа позиция в радиокласациите в Гърция, Полша, Турция. В момента успешно тече промоцията на хита и в Португалия, Швеция, Норвегия, Дания, Ирландия, Израел и Египет.

Видеото към можете да гледате тук:

Легално MP3 в перфектно качество може да бъде изтеглено оттук: http://www.hitbox.bg/track/Residence_Deejays__Sexy_Love/1111

Residence Deejays в MySpace: http://www.myspace.com/residencedeejays