България търси талант – 01.05.2014 и 05.05.2014

Професионална бели денс танцьорка стъпва този четвъртък на сцената на „България търси талант”

Журито се забавлява със селфита по време на рекламите

Свободните места за участие във финала на най-гледаното шоу в ефир – „България търси талант”, все повече намаляват, а в четвъртък вечер ще стане ясно кои от участниците ще се преборят за оставането си в последния етап на предаването. Изненадващи хиксове по време на изпълненията нямаше. Настроението сред журито беше много приповдигнато не само от изпълненията на Талантите, но и от присъствието на Краси Радков, който тази седмица заменя Любен Дилов-син. Той успя да допринесе за всеобщото настроение и да зарази присъстващите със своя позитивизъм и чувство за хумор. Забавлението се пренесе и извън ефира, когато по време на рекламите,  членовете на журито освен с традиционната порция вицове, решиха да запълнят няколкото минути за почивка със селфи снимки.

Талантите, които взеха участие в третия поред полуфинал, успяха да разтърсят всички зрители в залата и пред малкия екран с уменията и идеите, на които бяха заложили. Изпълнението на TC WORLD, съчетано с уникални визуалните ефекти, неразгадаемите фокуси на софийския футболист Велизар Бамбалов, асистиран от Асен Блатечки и грандиозното изпълнение на ромския Павароти – Томас Томов, накараха зрителите да онемеят. Шоколадовите момчета, София Арабаджиева и групата на Станислав, Томе и Алекс раздвижиха квърта на зрители и жури, а щипка забавление към изпълнението си прибавиха  Electra Crew. Известна доза разочарование поднесоха бийтбокс триото Clock Time Beat, бойните изкуства на Ива Желязкова и вече оживялата булка от кастингите – Светлана Лесева. Какви ще са резултатите от тази надпревара ще стане ясно в четвъртък вечер от 21.30ч., когато участниците ще чуят присъдата на зрителите и журито. Но преди това да се случи, настроението в залата ще се приповдигне най-добрата професионалната бели денс танцьорка Изида Янева.

Гледай видео запис от предаването от 1 май онлайн – потърси тук или тук

И в празничните дни Талантите няма да почиват. В понеделник, 5 май, от 20.00 часа нови 10 участника ще премерят сили за място на финала и за наградата от 60 000 лв. Небезизвестният пицар Радостин Кирилов  отново ще завърти тестото във въздуха, но кулминацията в изпълнението му засега остава загадка. В понеделник на сцената ще излязат 10 годишната Мария Теохарова, многобройните Marching Band излатната четворка – Десислава, Миропка, Маринела и Николета. Със затаен дъх зрителите ще проследят поредното изпълнение на трите акробатки Силвина, Моника и Евгения,   Симеон Йорданов ще потанцува със зрителите, а Борис Панайотов ще се разкърши по пижама. В гласова битка пък ще попаднат Виолета Георгиева от Перник, 13 годишният Денис Теофиков и представителката от Враца – Никол Борисова.

Гледай видео запис от предаването от 5 май онлайн – потърси тук или тук