България търси талант /13.03.2014/ – сезон 3, епизод 4

Ваня Цветкова казва „не” на полуголи атлети в „България търси талант” на 13 март по bTV

Този четвъртък, 13 март, от 21:30 часа зрителите на bTV ще имат възможност да гледат новия епизод на „България търси талант”.  На сцената за най-атрактивни таланти ще се изявят участници с дългогодишен опит, както и такива с по-малко стаж. Отговорите на някои от членовете на журито – Асен Блатечки, Ваня Цветкова, Есил Дюран и Любен Дилов-син искрено ще изненадат публиката, а други – ще ги забавляват.

Най-младият талант сред участниците в този епизод е Богдан Рангелов. Той ще събере очите на журито и ще ги изуми с адекватната си реакция на шегите на Любен Дилов-син. От друга страна, Виолета Георгиева, операторка на вентилационна шахта, ще си спечели „ДА” като мотивация за мъжете в живота й. Акордеони ще се разтягат на сцената на талантите, като печелят бурни адмирации и възторжени поздравления. Учудваща е реакцията на Ваня Цветкова, която без да се замисли отрязва полуголи атлетични момчета и не им дава шанс да продължат напред.

Изпълнение на двама младежи ще накара Есил Дюран да затанцува, но така и не успява да спечели сърцата на зрителите в залата, както и на останалите членове на журито. Забележителни умения с бой показва млад талант, който не се страхува да прави изкуство с огън в ръцете си. А участникът от Благоевград Георги Пренгов успешно напряга журито и вкарва Асен Блатечки в ролята на преводач. Със своята ирония този талант ще си спечели определението „неповторимо събитие”.

Тези и още много други изненади от „България търси талант”, зрителите ще видят на 13 март от 21:30 часа по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук