България търси талант 20.04.2015 + видео – Кой е №1?

С взрив от коментари в социалните мрежи започна полуфиналният етап от „България търси талант”

1 236 000 зрители проследяват първата битка на сцената на най-позитивното шоу у нас

С разнообразие от таланти, богата сценография и много смях зарадва зрителите първият полуфинал на „България търси талант” по bTV. Точно в 20.00 часа първите 10 полуфиналисти се качиха на над 20-метровата сцена. Тяхното представяне в шоуто проследиха над 500 души на живо в залата, близо 1 235 000 зрители пред малкия екран (46% от телевизионната аудитория според данните на ГАРБ) и 10 000 уникални посетители на сайта на предаването talant.btv.bg.

Фейсбук страницата на шоуто се превърна в гореща точка, в която  само за 2 часа 20 000 фенове активно проследиха събитията в „България търси талант” и написаха над 12 220 коментира за изпълненията на своите любимци.

Най-обсъждани се оказаха водещите А.Кадиев и М.Силвестър и участниците Деян Асенов, който композира музика на момента, танцьорите от Latin Force, които вчера се превърнаха в герои от сагата Star Wars и бийтбоксърът Димитър Пенчев.

Първият полуфинал се оказа най-напрегнат за водещите М.Силвестър и А.Кадиев. Освен сценичната треска, която бе завладяла Сашо, двамата много се вълнуваха и от представянето на своя фаворит – Деян Асенов, когото водещите изпратиха директно на полуфинал чрез „златния бутон”. Мария дори се превъплати в муза на Ивайло Вълчев, който бе натоварен със задачата да състави на момента текст за Деян. Във Фейсбук страницата пък наричаха Мария „тигрица”, а един фен пламенно й се обясни в любов. Другата обсъждана тема, свързана с Мария, бе наистина ли полата й прозира, а отговорът на този важен въпрос бе даден в ефир именно от М. Силвестър.

Дарина, Илиана, Ники и Иво също се радваха на изпълненията на участниците. Забавната баба Райна не успя да разсмее Ники, който бе доста остър в изказването си за изпълнението на Чучулигата и Айя. Илиана пък проговори в рими заради Деян Асенов, а Дарина и Иво този път изказваха предимно суперлативи по адрес на участниците.

Галерия от епизода –

Кои са първите двама финалисти в четвъртия сезон на най-позитивното шоу ще стане ясно в понеделник вечер от 21.30 часа. Събралият най-голям вот от десетимата участници отива директно на финал, а кой ще се присъедини към него от класиралите се на второ и трето място ще реши журито.

Гледай видео записи от шоуто онлайн – тук или тук