„България търси талант“ станаха диджеи – Мария Игнатова пропусна!

Журито и водещите на “България тъсри талант” пускат най-добрата музика за парти

България намери своите диджей таланти. Водещите и журито на новото шоу „България търси талант“ разгорещиха страстите в известен столичен клуб вчера. Алекс Раева, Хилда Казасян, Любен Дилов-син и Маги Халваджиян застанаха на диджейския пулт и всеки направи собствен сет с любими парчета. Алекс Раева дори попя.

Маги откри сета с John Paul Young и вечното Love Is In The Air, след което изненада всички с Lady Gaga (Bad Romance), Madonna (Celebration) и Michael Jackson (Thriller). Хилда естесвено заложи на джаз и фънк звученето с Black Machine – How Gee, Earth, Wind and Fire – In the Stone и Cameo – Word up. Любен Дилов – син пък изненада Хилда с едно нейно изпълнение на Waters of March на Антонио Карлос Жобим, а след това сподели, че е видял всичко в „България търси талант”, включително и черепа на Наполеон като малък!

Дъщерята на маестро Вили Казасян през смях сподели, че винаги е намирала за крайно неестетично жени диригентки и жени диджейки, но това нямало значение сега.

На партито по повод приключването на снимките на шоуто присъстваха приятели и журналисти, които не останаха безпристрастни към таланта на новоизлюпените диджеи и уважиха старанието им с усмивки и разкършени тела.

Сред танцуващите гости се отличиха стилната както винаги Кремена Халваджиян и бившата партньорка на Алекс Раева от „Шоуто на Слави“ – Десислава Добрева. Чаровни усмивки раздаваха и участничките от четвъртия Survivor Ралица Кирилова и Мария Календерска.

От екипа на „талантливото предаване“ на събитието не можа да присъства само Мария Игнатова, която по същото време беше ангажирана със снимките на „Пълна лудница“.

Организаторите обещават „България търси талант“ да поднесе на зрителите на bTV неповторимо изживяване с най-талантливите участници и техните таланти.

„Ще се получи едно много вълнуващо шоу, в което не на всяка цена атрактивната пошлост ще бъде това, което е търсено и това, което…едно позитивна, приятна, забавляваща случка“, обещава Хилда Казасян.

„Това е изключително забавление, няма такова шоу, защото, наред с изключително талантливи хора, които са се подготвили, дошли са да си покажат талантите, се явиха само за да се пробват, без да знаят какъв им е талантът. Изключително забавно, можеш да видиш всякакви неща, всяккави жанрове“, каза Магърдич Халваджиян.