България в плен на „Кокаина“

Ако някой отвори класациите на YouTube ще си помисли, че е в Колумбия. Два хита с наименованието „Кокаина“ са в челните тройки на двете класации – Горещи клипове сега в България и Горещи клипове на седмицата в България.

В актуалната касация СкандаУ заемат второ място с едноименната песен издадена на 20 януари. До момента са събрали 1,6 млн. гледания.

След като престоява в същата класация, към момента Adnan Beats е трети в клиповете на седмицата. Неговият „кокаин“ е „произведен“ на 17 януари и се радва на 300 000 „консумации“.


Музика: Sean Original и СкандаУ
Аранжимент: Sean Original, Бате Пешо, СкандаУ
Текст: СкандаУ


Музика и бийт – Adnan Beats
Аранжимент – Adnan Beats
Текст – Adnan Beats, Zipo & Slash

След забранени вещества ни СкандаУзират отново само ден по-късно. “Без да пие” е вторият, по-различен проект. Лъчо заявява пред brato.bg – „Двете песни ги правихме отделно, но се засекоха във времето, една от тях още не беше готова и се появи другата и вече паралелно ги завършвахме. И понеже са доста различни проекти решихме, че няма да натежат и няма да си пречат ако ги пуснем в един ден. Тези, които не харесват едната, ще харесат другата. С идеята за пускането в един ден, не ни провървя – объркахме разни експорти в последния момент, но с 2 песни в два поредни дни пак е яко!“


„Без да пие“:
Музика: Primestars, СкандаУ
Аранжимент: Primestars, Бате Пешо, СкандаУ
Текст: СкандаУ
Запис: Studio Buster
Микс и Мастеринг – Бате Пешо (Studio Buster)

 
По темата: