България заряза парапланерист в Непал?! – „Денис и приятели“

Изчезналият през месец март в Непал парапланерист на гости в шоуто „Денис и приятели”

В понеделник вечер от 23.00 ч. предаването „Денис и приятели“ ще срещне зрителите с една изключително интересна двойка културисти, донесли на България множество титли. Юлий Русев – балкански шампион за тази година в категория над 100 кг. и Юлияна Пискова, многократна републиканска шампионка по Бодифитнес.

В шоуто за пръв път ще гостува и  парапланеристът Камен Куманов, който през месец март изчезна в Непал и беше в неизвестност цели пет дни. Какво е преживял и как българското посолство в Индия не взима никакво участие в търсенето му, защото празнува националния ни празник, ще видите само в шоуто „Денис и приятели“ по БНТ.

Запис от предаването ще откриете тук.

Даниел Вълчев в „Денис и приятели” на 24-май

Във вторник, денят на славянската писменост и българската просвета и култура, от 23.00 ч. в предаването „Денис и приятели“ зрителите ще разберат какво е културата за Ставри Калинов и кога се изписва буквата „Й” според младите габровци.

Специален гост на празничното издание ще бъде и бившият министър на образованието и науката Даниел Вълчев, който ще отговаря на неудобните въпроси на ученици от гимназията за древни езици и култура.

Запис от предаването ще откриете тук.