Българката Нина Добрев корица на „Космополитън“!

Българка за пръв път на корица на Cosmopolitan

Нина Добрев е първата българка на корица на американското издание на Cosmopolitan!

Звездата от “Дневницата на Вампира“ е изкусителна и елегантна на корицата на списание Cosmopolitan брой септември 2013. Облечена в рокля на Dior, обувки в същия принт и с убийствено дълги крака, Нина ще изгрее едновременно на българското и американското издание на „женската Библия“.

В септемврийския си  брой (у нас от 24 август) Cosmo отделя специално място на холивудската звезда с български произход Нина Добрев. Нейното интервю е съпроводено с модна фотосесия, в която се представят есенните тенденции от колекциите на големи марки като Roberto Cavalli, Louis Vuitton, Valentino, Dolce&Gabanna, Gucci, Oscar de la Renta, Marc Jacobs, Michael Kors.

Интервюто с актрисата е взето по време на снимките на „Let’s Be Cops“в който тя ще си партнира с Анди Гарсия. Пред Cosmopolitan Нина споделя: „след като прекарах четири години като най-нещастния тийнейджър, за мен е облекчение да съм една от звездите в комедия, защото бузите ме болят от цял ден, прекаран в смях. Това е толкова по-добре от червени от плач очи!“.

Какви са отношенията на звездата с майка й, мисли ли вече за собствено семейство и  с какво, освен с кино, би искала да се занимава можете да разберете само в Cosmopolitan.

Цялото интервю ще бъде публикувано в брой септември на списание Cosmopolitan, което ще излезе на 24 август.