Българки се лекуват от рак с помощта на Zone Romantica

Телевизионният канал Zone Romantica отново подкрепя борбата с рака на гърдата в България

Популярният канал Zone Romantica, като телевизионен канал, изцяло насочен към жените, отново се включи с подкрепа и във финалния етап на Националната благотворителна кампания „Утре за Всеки” с основна цел набиране на средства за изграждане на Първия център за профилактика и рехабилитация на засегнати от диагнозата „Рак на гърдата”.

По този начин тв каналът не само доставя радост на жените в България с прекрасните си телевизионни продукции, но и за пореден път активно се ангажира с проблемните аспекти в живота на българката.

Центърът в помощ на онкоболните жени в България вече е изграден от фондация „Утре за всеки” и тв каналът Zone Romantica подпомага неговото откриване – на 30 август 2010 г. от 17.00 ч.

Лентата ще бъде прерязана от кмета на София – г-жа Фандъкова, и от председателя на фондация “Утре за всеки” – г-жа Хаджийска. Сред гостите на откриването ще бъдат поканени и се очаква да присъстват министър-председателят на България – г-н Бойко Борисов, зам. министри на здравеопазването и на труда и социалната политика, както и всички дарители, медийни партньори и посланици на добра воля на фондацията.

Представителството на Zone Romantica в България – фирма  „Зоунмедия Мениджмънт Лимитид”, се присъединява към благородната инициатива под надслов „Защото искам да има УТРЕ – ЗА ВСЕКИ”!

За Zone Romantica

Zone Romantica отвежда зрителите в пленителния свят на страстта, емоцията и драмата. Със своите изпълнени с живот програми каналът предлага най-добрите романтични драми от Латинска Америка и много страни от целия свят. Опияняващ микс от власт, любов, ревност и предателство създава незабравими преживявания. Емоционално заредената програма на канала предлага драматични теленовели, музика и забавление със световно известни звезди, както и магазинни предавания. Каналът е субтитриран на български език.

Zone Romantica – елате в света на страстта.