Балкан – Рилски спортист – баскетбол по БНТ на живо онлайн

Балкан приема Рилски спортист в среща от Националната баскетболна лига

В събота Балкан /Ботевград/ се изправя у дома срещу Рилски спортист.

От началото на баскетболния сезон Рилски спортист редува победи и загуби. Започна с успех срещу Черно море, после падна в Ямбол, спечели първия си мач в Еврохолд балканската лига срещу румънския Тимишуара и спазвайки статуквото падна от шампиона Лукойл Академик в третия кръг на Националната баскетболна лига. Ако следваме представената дотук логика на Рилски се полага победа в събота срещу Балкан в Ботевград. Ако обаче в спорта имаше такава логика, никой нямаше да ходи на мачове, а класиранията щяха да се правят за петилетки. Затова на 5 ноември в 17:25 часа БНТ ви предлага поредното зрелище с марка БГ баскет – сблъсъкът между Рилски и Балкан.

Домакините са с отрицателна сметка до момента – имат две загуби от Черноморец и Левски и победа срещу Спартак в Плевен. Рилски си върна болния Вукославлиевич, но още не знае за контузения Христо Захариев. Балкан ще разчита на американското си трио, което подобрява показателите си от мач на мач. В отговор Рилски ще предложи интернационалната си селекция.

Ако искате да разберете какво ще се случи в събота в Ботевград между третия и четвъртия в миналото баскетболно първенство, гледайте Балкан /Ботевград/ срещу Рилски спортист, пряко по БНТ Свят и БНТ2!

Гледай на живо онлайн: http://tv.bnt.bg

 
По темата: , ,