Барът на Миро почива в мир

Фалира барът на Миро!

Пиано барът на певеца Миро, популярен като „Каризмата“ покрай участието си е едноименния дует, фалира. Според в. „Телеграф“ заведението, което се помещава на столичната улица „Витошка“, е затворило окончателно врати в събота, пише БЛИЦ.

Преди малко повече от половин година поп изпълнителят отвори бара с шумна реклама и претенциозното име „Бродуей“. Първоначалният интерес към заведението обаче започнал да изчезва. След Нова година то започнало да се пълни само през уикендите, а от няколко седмици дори и петъчно-съботните цикли не събирали достатъчно клиентела.

„И аз разбрах снощи, че барът затваря. Мелинда ми каза. Ако трябва да съм честен, никога не съм преглеждал счетоводните книги. Ние бяхме трима съдружници, като аз отговарях за програмата. Тези дни ще погледна счетоводството, защото искам да видя какво доведе до затварянето на заведението. Декември беше много силен месец. След това си взех 2 месеца почивка и не знам с точност какво се е случвало“, коментира Миро.

Когато клубът бе открит, поп певецът даде работа на част от отбора си, който ръководеше като ментор в риалити формата „Гласът на България“. Така на сцената на софийския „Бродуей“ младите надежди Тодор Гаджалов, Мелинда, Севинч Ибрахим и Константин Томов извиваха глас всяка вечер.

„Да ви кажа честно, влязох в съдружие, най-вече за да осигуря работа на моя отбор. Трябваше им школа и я получиха. Аз никога няма да ги оставя, ще си поговорим за бъдещите им планове и ще изберем най-доброто“, завършва Миро.

Миро: Не съм се влюбвал истински

Още минорни новини около Миро в последните часове. Певецът сподели пред „Съпругите“, че каквото и да става, не иска да губи своя детски оптимизъм, който му помага да върви напред не само в професионален, но и в личен план.

„Не искам да спра да бъда онова момче от Добрич, което тръгна да сбъдва мечтите си по честен начин. Ако то умре в мен, това означава, че трябва да се откажа. Започна ли да мисля, че това, което ми се случва е заслужено, съм загубен. Всичко, което имам е подарено от Господ, от публиката, от любимите хора“.

Изпълнителят се вижда отстрани като изключително смешен човек. „На себе си смея както на нищо друго. Аз съм си и най-големия критик“.

Въпреки че е изпял толкова песни за любовта, Миро споделя, че не е срещал голямата любов. „Не съм убивал с любов и не са ме убивали с любов. Никога не съм се влюбвал истински. Ще бъде голяма изненада, ако се случи сега, когато съм 36 години“.

Единственият път, когато Миро е бил под влияние на емоциите на любовта, той определя като обсебване. Жената, която била обект на неговите чувства, вече не му е такава слабост, но той продължава да подържа отношения с нея.

Той признава, че много хора искат да го видят сразен, но той обича победата. „Не мога да губя и не искам да се уча, ако е възможно. Когато аз загубя съм пълен провал. Не ставам от леглото три дни, качвам килограми, прекалявам с пушенето“.

Миро се страхува от самия страх и единственото, което иска, е да се забавлява. „Бягам от твърде силни емоции. Много съм емоционален, затова и мразя изненадите.Емоциите ме карат да губят контрол, а аз обичам всичко да ми е подредено“.

Гледай видео запис от интервюто онлайн.

Инфо за бара на Миро: Marica.bg
Инфо за интервюто на Миро: BLife

 
По темата: