Бареков доволен от рейтинга на Къртицата

Черен петък за конкурентите на TV7

Резултатите на TV7 в София за поредна седмица показаха, че столицата безспорно е територия на КЪРТИЦАТА, където риалити шоуто е най-гледано на 11 април с близо 27% пазарен дял (таргет група София, 18-49 годишни). С този резултат TV7 за поредна седмица разгромява bTV, NOVA и БНТ, хвалят се от доволната медия.

След оспорвана конкуренция в национален ефир, КЪРТИЦАТА надделя и последният близо час от формата е с категорично първо място в основните целеви групи за цялата страна. Втората церемония по излъчване на Заподозрян на Групата и напрегнатият дуел между Заподозрения от зрителите Азис и Заподозряната от Заселниците Миглена отбелязват близо 22% пазарен дял в основната целева група 18-49 за цялата страна, 21% пазарен дял в най-активната и търсена от рекламодателите аудитория 18-34 за цялата страна и над 23% сред женската аудитория 25-54 за цялата страна.

„КЪРТИЦАТА не спира да създава главоболия на конкурентите, всички други коментари са излишни,” сподели Николай Бареков, изпълнителен директор на TV7, NEWS7 и SUPER7.