Бареков обикаля страната и решава проблеми! Пловдив, възползвай се!

TV7 пристига в Пловдив, Пазарджик и Карлово

В петък на живо от Пловдив ще се излъчва „Гореща точка” с Николай Бареков

Националната ефирна телевизия TV7 продължава своето мащабно турне под мотото „TV7 в България”, чиято следваща спирка са градовете Пловдив, Пазарджик и Карлово. В седмицата 2-6 май телевизията ще излъчва част от програмата си от този регион, за да отрази местните проблеми, забележителности, таланти и актуални теми.

В сряда, 4 май, мобилната сцена на TV7 ще бъде позиционирана в центъра на Пловдив, от където през следващите три дни ще се осъществят преки включвания за новините и сутрешния блок на телевизията. Репортерите на TV7 ще бъдат и в градовете Пазарджик и Карлово, от където също ще се правят преки включвания.

В четвъртък, 5 май, от центъра на Пловдив Николай Бареков ще води сутрешния блок „БОдилник” и рубриката „Гореща точка”, а местните жители ще могат да се включат активно в предаването. Новото ток шоу на TV7 „Пряка демокрация” също ще се превърне в трибуна на местното население и ще се снима на живо от Пловдив в четвъртък вечер от 17.45 ч.

Като част от проекта „TV7 в България” ще се реализират и конкурсите „Бъдещите таланти на България” и „Момиче на времето”, в които ще може да се включат представителите на региона.

Проектът „TV7 в България” цели да скъси дистанцията между лицата от екрана и обикновения зрител и да даде възможност на хората от различни части на страната да споделят както проблемите на техния град, така и нещата, с които се гордеят и които са се превърнали в символ на града.

В пловдивския регион предстои още едно гостуване на TV7, което ще се осъществи в седмицата 13-17 юни.

Календар на “TV7 в България”:

11 – 15 април – Плевен, Ловеч, Троян

18 – 22 април – Враца, Монтана, Видин

25 – 29 април – Велико Търново, Габрово, Севлиево

02 – 06 май – Пловдив, Пазарджик, Карлово

09 – 13 май – Стара Загора, Гълъбово, Чирпан

16 – 20 май – Хасково, Свиленград, Кърджали

23 – 27 май – Сливен, Ямбол

30 май – 03 юни – Бургас

06 – 10 юни – Варна

13 – 17 юни – Пловдив, Смолян

20 – 24 юни – Благоевград, Банско, Петрич, Сандански, Гoце Делчев

27 – 01 юли – Кюстендил, Дупница, Перник

04 – 08 юли – Велико Търново

11 – 15 юли – Русе

18 – 22 юли – Варна

25 – 29 юли – Бургас