Бареков показва истината за атентата в Бургас

„Винаги в неделя” стартира с жива връзка от Бейрут

На горещия стол срещу Николай Бареков сяда вицепремиерът Цветан Цветанов

Тази неделя, 16 септември от 15:30ч.  неделното предаване на TV7 „Винаги в неделя” започва новия си сезон. Екипът на предаването е подготвил интересни гости и ексклузивни материали, с които ще се борят с конкуренцията в неделния следобед. Предаването „Винаги в неделя” ще посрещне зрителите си с обновени декори и  интригуващи рубрики.

В пилотното издание Вероника Чанева ще разговаря с гласа-легенда Васил Найденов за любовта на живота му и творческите му планове за бъдещето. Колоритната Сашка Васева ще представят Божана Филипова и Мартин Вълчев в рубриката Кафене „Виенско колело”.

Инна Пелева ще покаже лукса и разкоша в Османската империя, а директно от Турция ще научим повече за скандала, който сериалът „Великолепният век” е предизвикал там.

От 16:30ч. очаквайте и хитовия певец на лято 2012 – Графа в непринуден разговор с Николай Бареков.

Строго пазена тайна бе  ексклузивният материал на Диляна Гайтанджиева, която ще предава на живо от Бейрут интервю, разкриващо истината за атентата в Бургас. Веднага след него в 18:00ч. на горещия стол срещу Николай Бареков ще седне министърът на вътрешните работи и вицепремиер Цветан Цветанов, който ще коментира атентата в Бургас, акцията „Кокаиновите крале” и предстоящите предизборни планове на ГЕРБ.

Гледай видео запис от предаването онлайн