Бареков разкри що за маскара е кметът на Хасково! (+видео)

Областният управител на Хасково Румен Янев става депутат на мястото на Делян Добрев

Областният управител на Хасково Румен Янев отива в парламента. Това обяви самият той в „Гореща точка“ на TV7, която се излъчи директно от Хасково. Това става след като Делян Добрев, депутат от ГЕРБ в Хасково, стана зам.-министър на икономиката, енергетиката и туризма. Следващият в листата е именно сегашният областен управител. Съвсем скоро ще стане ясно и кой ще заеме мястото на кандидат-кмета в града от ГЕРБ – Делян Добрев. Не е ясно и кой ще поеме областната управа.

В предаването бяха показани и журналистически разследвания за имотите и нарушенията на сегашния кмет на града Георги Иванов. В „първия частен град“, както беше определен градът, кметът, който е на поста 12 години, е оставил работниците от тролейбусния транспорт без заплати, прехвърлил е сметките на общината в друга банка, в която не са запорирани, част от синята зона е отдадена на частна фирма, статуята на Богородица не е по канон, налице е кражба на църковни имоти, има луксозна вила в чашката на язовир Клокотница, хотелът на сина му се е сдобил с пешеходен мост, който го свързва със съседния квартал, а общинското финансиране на обекта е почти половин милион лева.

В предаването стана ясно, че са налице и разследвания от данъчните за хотели на кмета в Германия и апартамент в Лондон, както и за скъпото му увлечение по ретро коли, които колекционира.

Депутатът от ГЕРБ Иван Петров заяви в „Гореща точка“, че правителството не си затваря очите за фрапиращите престъпление на кмета на Хасково. Петров съобщи, че сигналите за закононарушенията на кмета продължават и сега и са образувани досъдебни производства.

Стана ясно, че след като кметът е обиколил целия политически спектър, негови закрилници в момента са президентът Георги Първанов и октоподът Алексей Петров, съобщават от ТВ7.

Цялото предаване може да видите на адреси:

http://tv7.bg/bodilnik/news/342952.html

http://tv7.bg/bodilnik/news/342962.html

http://tv7.bg/bodilnik/news/342972.html

http://tv7.bg/bodilnik/news/342982.html

http://tv7.bg/bodilnik/news/342992.html

http://tv7.bg/bodilnik/news/343002.html