Бай Брадър се самоуби, Къци „умира“, Мариана напуска – видео

Мариана Попова напусна къщата на VIP BROTHER

Орлин Горанов и Тити Папазов искат да кумуват на Мариана и Ханес

Къци „умря“ в ръцете на Фънки, Баш Бай Брадър се погуби заради тризначките

  Мариана Попова е поредният съквартирант, напуснал VIP BROTHER 2012. В понеделник вечер зрителите на Нова ТВ гласуваха за оставането на Златка, Къци или Мариана в шоуто. Най-малко гласове събра Мариана, като шоуто в понеделник напусна и нейният годеник Ханес. Двамата издържаха успешно теста на връзката си, като успяха да отговорят единодушно на повечето от въпросите, чиято цел бе да проверят доколко се познават.

Другите двама номинирани – Златка и Къци, също се справиха отлично с изпитанията си в “Училище за звезди”. Златка успя поне за ден да сдържи нервните си изблици, а Къци преодоля суетността си и се превърна в продавач на хот-дог в Южния парк в София. Задачата му бе да остане анонимен през цялото време. Докато Къци изпълняваше прилежно мисията си, по ирония на съдбата, най-големият му враг в Къщата – Юлиан, се разхождаше в парка и реши да си купи хот-дог. На срещата, която бе голяма изненада и за двамата, Юлиан веднага разпозна Къци, въпреки професионалната маскировка на екс ТВ водещия. По този начин „съвсем между другото” злрителите видяха и сина на Юлиан – сякаш за да се докаже, че макар и само един, певецът също има син (Къци „разполага” с трима).

Освен Мариана, по време на живото предаване в понеделник вечер от шоуто си тръгнаха и двамата гост звезди – Любо Дилов-син и Ханес. Те прекараха в Къщата точно по една седмица.

В студиото, за да защитават номинираните, гости на Ники Кънчев бяха Ива Екимова и Димитър Станчев за Къци, Кристина Патрашкова и Таня Боева за Златка, Тити Папазов и Орлин Горанов за Мариана.

Виж видео запис от епизода: част 1, част 2, част 3, част 4, част 5, част 6.

В късната версия на ВИП Брадър пък видяхме как мъжете от къщата, и най-вече Фънки, се погрижиха Къци да изглежда като погребан и дори имаха смелостта да го обявят за мъртвец. Чухме и дузина от шегаджийските спомени на Любен Дилов-син. Видео:

В Баш Бай Брадър пък Албена Михова успешно влиза в ролята на тризначките, които подлудиха Брадърчето и то се гръмна в ефир!