Бая открива новия хит на нощна София – „Найт флайт“ (Night Flight)

‘’Найт флайт’’ – най-шеметният нощен полет към света на забавленията!!!

Излитане – 3-ти декември!!!

Специален гост с двучасов концерт на 9и декември – суперзвездата Бая!!!

Най-атрактивният нощен клуб на София – „Найт Флайт” – отваря врати на 3ти декември, (четвъртък), на бул. Мария Луиза 20. Разположен в самия център на столицата, клубът ще бъде отлично място за концерти на най-актуалните изпълнители, специални промоции, корпоративни мероприятия, ревюта и забавления от най-висока класа.

Заведението е разположено на две нива – партер и ВИП балкон, като общият капацитет е над 1000 души. Обособени са две лобита на първо и второ ниво, а баровете са общо четири.

Клубът е с ултра модерен дизайн и е оборудван с уникална за мащабите на България озвучителна, осветителна апаратура и специални ефекти, съобразени с всички най-съвремени изисквания на европейските стандарти.

На сцената е монтиран огромен LCD екран с площ 30 кв.м., както и множество други мултимедийни екрани, разположени във всички точки на заведението, включително и на входа.

„Найт Флайт” разполага с огромна сцена, с размери 15 х 7 метра и височина над 8 метра, която позволява на нея да се изявяват широк спектър артисти, включително оркестри и рок групи.

Заведението ще предлага само музика на живо в различни музикални стилове. В активната част на седмицата – сряда, четвъртък, петък и събота – ще се изявяват изпълнителни предимно с поп-фолк насоченост. Освен родните суперзвезди, ще гостуват също и гръцки, сръбски, турски и други балнакски артисти. В програмата на клуба се предвиждат концерти и на музиканти в стиловете хип-хоп, хаус, ретро и рок.

„Найт Флайт” разполага със собствен бенд от седем музиканти и четирима първокласни солови певци с огоромен опит и репертоар и изпълненията им ще бъдат изцяло на живо. Всички български и чуждестранни звезди са подготвили вече специални концертни програми за участията си в клуба, които изключват плейбек.

Изненада ще бъде и гостуването на талантите от Мюзик Айдъл, като специален гост през декември ще бъде финалистката от третото издание на конкурса Преслава Мръвкова. Освен концертните изпълнения, програмата на „Найт Флайт” ще включва и спектакли на наши и чуждестранни балетни формации, фрий денс танцьорки и диджеи.

Посетителите на „Найт Флайт” ще имат възможността да притежават специални членски карти и ще бъдат обслужвани от професионално обучен екип. Заведението разполага и с ВИП паркинг за 25 автомобила.

Първата супер звезда, гост на клуб „Найт Флайт”, само седмица след откриването, му ще бъде Неделко Баич – Бая. Той един от най-популярните изпълнители в бивша Югославия и ще изнесе своя страхотен концерт в клуба на 9 декември, сряда.

Големият певец е роден на 9 юни 1965 г. в Босна и Херцеговина. Забележителната му кариера започва през 1992 г. и от тогава издава девет албума и прави хиляди концерти в цяла Европа. В България той предизвиква истински бум с хита „Zapisano u vremenu” от едноименния му албум, който превзема всички музикални класации на Балканите. Посетителите на „Найт Флайт” на 9 декември ще имат щастието да чуят на живо разбиващшия супер хит, както и други незабравими песни на Бая като „Zemlja ljubavi”, „Znakovi” и други.

По-подробна информация за артиста можете да намерите в приложената биография на Неделко Баич – Бая.

Неделко Баич – Бая е роден на 9 юни 1945г. в околността Баня Лука, в малкото градче Шипово, Босна и Херцеговина.

Израства в многочленно семейство. Има двама братя и две сестри. Своя музикален талант е наследил от родителите си. Започва да се занимава с музика от 6-годишна възраст. Но въпреки интереса си към изкуството, е приет и завършва училище по туризъм със специалност ресторантьорство.

През 1988 влиза в казармата и служи в поделението Пула-Сплит. След това се мести в други градове, но през 1999 се преселва в Нови Сад. В началото на 2000-а година се премества в Белград. Паралелно с това постоянно пътува и до Виена, Австрия.

Още от малък има ясно изразен талант и всички са убедени, че той ще стане голяма звезда. Никой не се съмнява, че музиката е неговото призвание и ще се занимава с това изкуство цял живот.

През 1992 записва първата си плоча. През 1996 получава първа награда на фестивала за народна музика “Moravski Biseri”. След това наградите следват една след друга. Най-престижните отличия, които е получавал са “Grant Pri” и “Oskara Popularnosti”.

Неделко Баич-Бая постига изключителен успех в своята кариера, защото обмисля всяка своя следваща стъпка много внимателно.

Той е известен с това, че с каквото и да се захване, винаги изпипва нещата до най-малката подробност и никога не си позволява компромиси в своето творчество. Тази негова последователност неминуемо го превръща в един от най-известните изпълнители, който изнася концерти на стадиони, в спортни зали, в най-престижните зали и клубове на всички континенти.

Получавал е различни предложения за участия във филми и сериали, но той остава верен на музиката, която е и винаги ще бъде на първо място в сърцето му.

Преломен момент в кариерата му е, когато продуцентите от тв PINK го чуват как пее на живо. След това вече нищо не можело да бъде същото. По мнението не само на публиката, но и на хората в шоубизнеса, музиката му представлява своеобразна революция. Бая бяга от стандартното, от клишето и налага собствения си неподражаем стил и затова е предпочитан от милиони фенове по света. Всичките му албуми са разпродадени в огромни тиражи, а билетите за концертите му винаги изкупувани до край.

Самият той оценява успеха си по следния начин: „Публиката е нещо, за която си заслужава да се бориш. Тя избира кого да обича.”

Дискография

1992 – Vreme brise sve
1994 – Eh Neno
1996 – Usijanje
1997 – Ljubavnik
1998 – Ceznja strasti i mrznje
1999 – Svetski covek
2002 – Doslo vreme
2004 – Koktel ljubavi
2007 – Zapisano je u vremenu

 
По темата: