Бая отново у нас? Няма как да не се разпише в новия Night Flight!

Бая прави хеттрик в България

Балканската мегазвезда Неделко Баич-Бая ще посети за трети път в България на 9 декември 2009 (сряда). Той идва у нас по покана на най-новия нощен клуб в столицата Night Flight. Гостуването му е осъществено с помощта на компания Diapason Records (България) и Super Star Group (Сърбия).

През април тази година изпълнителят на хитовете „Zapisano je u vremenu” и „Zemlja ljubavi” бе у нас за първи път като специален гост на церемонията по случай Вторите годишни музикални награди на Фен ТВ. На 1 декември отново посети България, за участва в рейтинговото предаване „Шоуто на Слави” по bTV.

Само седмица по-късно той отново е в нашата родина за радост на многобройните си фенове. Този път поводът е уникалният лайв концерт, който ще изнесе в супермодерното заведение Night Flight. Освен най-хитовите си парчета, Бая ще представи и песни от новия си албум “Dragih uspomena”. Талантливият изпълнител обещава двучасово зрелищно шоу за всички гости на клуба.

Неделко Баич-Бая (Nedeljko Bajic-Baja) е роден на 9 юни в околността Баня Лука, в малкото градче Шипово (Босна и Херцеговина). Своя музикален талант е наследил от родителите си. Започва да се занимава с музика от 6-годишна възраст. Но въпреки интереса си към изкуството, е приет и завършва училище по туризъм със специалност ресторантьорство. Още от малък има ясно изразен талант и всички са убедени, че той ще стане голяма звезда. Никой не се съмнява, че музиката е неговото призвание и ще се занимава с това изкуство цял живот. През 1992 записва първата си плоча и до момента има издадени девет албума.

Неделко Баич-Бая постига изключителен успех в своята кариера, защото обмисля всяка своя следваща стъпка много внимателно. Известен с това, че с каквото и да се захване, винаги изпипва нещата до най-малката подробност и никога не си позволява компромиси в своето творчество. Тази негова последователност неминуемо го превръща в един от най-известните изпълнители, който изнася концерти на всички континенти.

По мнението не само на публиката, но и на хората в шоубизнеса, музиката му представлява своеобразна революция. Бая бяга от стандартното, от клишето и налага собствения си неподражаем стил и затова е предпочитан от милиони фенове по света. Всичките му албуми са разпродадени в огромни тиражи, а билетите за концертите му – винаги изкупувани до край.

 
По темата: