Бая се сля с публиката в Night Flight

Мегазвездата се ръкува лично с ввеси един от посетителите в новото заведение

Балканската суперзвезда Неделко Баич-Бая поднесе истински спектакъл на гостите на новооткрития столичен клуб Night Flight в нощта на 9 декември 2009. Освен с изключителните си вокални умения, харизматично присъствие и емоционалните си изпълнения, певецът очарова всички присъстващи и с отношението, което демонстрира към публиката. Той не пропусна да поздрави лично всеки от гостите, дошли да се насладят на неговия лайв, продължил повече от два часа.

Програмата на мегазвездата бе разделена на две части и продължи до малките часове на сутринта. За да бъде още по-зрелищно представянето му, той се бе доверил на свой собствен бенд, който пристигна заедно с него в България.

Освен добре познатите си хитове Бая изпълни и песни от новия си албум, който предстои да бъде издаден под заглавието „Dragih uspomena“. Талантливият сръбски ас не пропусна да зарадва публиката и с парчета от репертоара на други юго звезди.

Разбира се, песните, които звучаха неколкократно, бяха разбиващите му хитове “Zapisano je u vremenu“ и „Zemlja ljubavi“. През цялото време публиката не спираше да го аплодира и да пее заедно с него.

Дълго ще се говори за уникалния лайв пърформънс, който Бая представи пред българската публика в клуб Night Flight. Но най-запомнящият се момент за всички присъстващи безспорно бе този, в който певецът слезе от сцената и се сля с публиката. Без да спира да пее нито за секунда, той отиде до всеки един гост на заведението, пожелавайки му наздраве с чаша шампанско в ръка.

Мегазвездата Неделко Баич-Бая посети България за трети път. Той бе у нас по покана на най-актуалния нощен клуб в столицата Night Flight. Гостуването му бе осъществено с помощта компания Diapason Records (България) и Super Star Group (Сърбия).

 
По темата: