Базата на „Къртицата“ на живо по ТВ7

Феновете на Къртицата 2 наблюдават живота в базата на живо

Най-мащабното риалити с още повече съдържание в допълнителен дейли епизод

За първи път този сезон зрителите ще могат да наблюдават в реално време живота в Базата на супергероите в КЪРТИЦАТА 2: РАЗТЪРСВАНЕ. От 11.30 часа всеки ден от понеделник до петък по TV7 ще бъдат излъчван едночасов стрийминг на живо от Базата.

И с това изненадите едва започват. Тази и следващата седмица феновете на най-мащабното риалити в ефира – КЪРТИЦАТА 2: РАЗТЪРСВАНЕ ще получат още от любимото си приключение.

Зрителите ще могат да проследят живота в Базата в един допълнителен дейли епизод в четвъртък вечер. В продължение на две седмици живите предавания на КЪРТИЦАТА 2: РАЗТЪРСВАНЕ ще бъдат в петък от 20:30 часа и събота от 19:30 часа, когато ще стане ясно кои са заподозрените за Къртица. Кой ще напусне Базата на КЪРТИЦАТА ще разберем в събота вечер. Тогава ще стане ясно и какви са настроенията към лидерите в Базата и на колко лагера се разделиха Участниците.

Екшъна в събота вечер ще е гарантиран и от голямата битка на Арената, която ще покаже на живо супергероите в екстремни изпитания за духа и тялото.

В живото предаване в петък вечер за първи път някой ще бъде изкушен да жертва част от парите в сметката на Групата, за да получи нещо, за което мечтае. Волята и лоялността на кой участник ще бъдат поставени на изпитание, ще стане ясно в петък вечер в 20.30 часа.

Гледайте живите предавания на КЪРТИЦАТА 2: РАЗТЪРСВАНЕ извънредно в петък от 20.30 часа и в събота от 19.30 часа по TV7.

 
По темата: , ,