Бебето на Милен Цветков само спи и яде

Милен Цветков гледа бебе по Шао Лин метода на пияната тояга

Милен Цветков ще възпитава второто си дете Боян на принципа на бойна техника, която се използва от монасите на Шао Лин. Тя се нарича пияна тояга. Журналистът призна, че точно така е отгледал и първото си дете Калина, която в момента учи в чужбина.

Цветков обясни, че тактиката е следната: монахът се върти като пиян около противника и нанася удар в най-точния момент. Поуката според него е, че детето трябва да се развива самостоятелно, но когато има нужда, родителите трябва да му напомнят в точния момент, че е пристъпил границите.

Синът му Боян е на 3 месеца. „Първата и най-голяма грешка, която допуснах е, че се втурнах от самото начало да помагам. Трябваше да си ходя на работа“, пошегува се Цветков, а съпругата му обясни, че той не е посмял да гушне бебето до третия ден след раждането му. Едва на изписването се е престрашил. Цветков е бил плътно до майката е отрочето си през първите дни след раждането, като половинката му Ивета обясни, че това й е помогнало изключително много. Журналистът бил строг по отношение на режима на детето. Той не му давал да пие чай 20 минути преди ядене.

Ивета обясни, че бебето е много кротко, само спи и яде. А най-любимо му било да заспива от шума на пуснатата сушилня за дрехи.

Инфо: Агенция Дартс нюз

 
По темата: