Белгия впечатли Теодора: оказа се, че знаят песните й наизуст!

Сънародниците ни в чужбина са не по-малко осведомени за новите фолк тенденции

През уикенда Теодора бе в най-горещата точка в Европа през последните няколко дни – Белгия. Примата на Diapason Records бе поканена в Антверпен, където направи страхотно парти, което за дълго ще се помни от многобройната публика.

Красавицата с най-сините очи в поп-фолка представи своите хитове пред публиката, която била не само от българи, но и от представители на всички балкански държави.

Независимо от националността си, всички се забавлявали великолепно заедно. Изпълнителката на „Клюката позната” успяла да нагорещи страстите до червено и да направи невероятен купон, който продължил до ранните часове на сутринта.

Оказало се, че публиката знае наизуст нейните песни. „Не очаквах да познават и новите ми парчета, но стана ясно, че хората там ежедневно следят с интерес всичко, което се появява в ефира на Фен ТВ и Балканика MTV.”, не крие изненадата си чаровната бургазлийка.

На следващия ден Теодора посетила столицата Брюксел за няколко часа. Красавицата разгледала забележителностите на града и не пропуснала да се снима пред един от символите на Белгия – монумента „Атомиум”, който представлява гигантски атом на желязото.

Това не е първото посещение на Теодора в Белгия. Красавицата е била в европейската държава общо пет пъти.

„Досега съм пяла в други градове, но за първи път в Антверпен. Много ми хареса. Радвам се, че получих поканата, а също и на топлия прием и прекрасното отношение, което демонстрираха към мен. Надявам се, че отново ще имам възможност да дойда в тази невероятна страна.”, отбеляза фолкдивата.

Виж Теодора – „Клюката позната“:

 
По темата: