Бен 10: Омнивърс вече и по интернет!

Време е за герои с Бен 10: Омнивърс

Българската премиера на новата поредица ще бъде на 24 септември от 18:30

Едно момче – много герои! Това в пълна сила важи за Бен Тенисън, който отново ще се появи по Cartoon Network в новата поредица Бен 10: Омнивърс. След премиерата на анимацията в САЩ на 22 септември, Бен 10: Омнивърс ще превземе телевизионното пространство като се появи в  178 държави в целия свят и стартира в България в понеделник, 24 септември в 18:30.

В Бен 10: Омнивърс битките с лошите са само част от историята на супергероя. С малко помощ от своя партньор-новобранец, Бен се сблъсква със странностите на извънземния свят и открива позабравени врагове, които търсят възмездие, както и нов, потаен злодей, който е по петите му. С още повече извънземни на свое разположение, Бен 10 отново е на линия за още повече забавление. Бен 10: Омнивърс е най-новата поредица от Cartoon Network Studios. Мат Йънгбърг (Transformers: Animated) е изпълнителният продуцент на шоуто.

Бен 10 ще превземе не само телевизионното пространство – за децата ще бъде достъпна и неговата дигитална версия. Новите извънземни превъплъщения на Бен 10 ще бъдат представени наCartoonNetwork.bg – децата ще имат възможност да намерят таен код и да изиграят 10 мисии онлайн. На минисайта, посветен на Бен 10: Омнивърс, който ще бъде активиран до края на месеца, ще могат да бъдат намерени приключенски игри, видеоклипове, допълнителни факти и други забавни задачи.

Търговските продукти със съответната марка ще се появят на пазара през есента, като това ще съвпадне с премиерата на анимацията. Играчките с марката Бен 10: Омнивърс ще включват екшън фигурки, превозни средства и различни видове занимателни игри, произведени от компанията Бандай, като всички от тях ще съответстват на самата поредица. Очаква се още продукти с марката да се появят на пазара през 2013.

За Бен 10:

Бен 10 е най-успешната глобална марка на Cartoon Network. След премиерата на първата поредица за Бен 10, създадена от Man of Action Studios през 2006, на сцената се появяват общо 4 анимационни поредици, един анимационен филм, два игрални фирма, един филм с компютърно-генерирана анимация, нов пълнометражен филм в процес на развитие и много популярни продукти за потребителите – всичко това завладява зрителите в световен мащаб.